2777
2789

خونه نوسازه از سقفش اب میریزه تو خونمون البته تو بالکن یعنی انگار بارون شدید میاد کل دیوارای بالکنم کثیف وخراب شده همسایه عین خیالش نیست چه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو در خونشون

میگه عین خیالش نیست

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ترکید تایپیک عزیزم منم خوشبختم😘🤝

آره دور هم می خندیدیم،الکی گزارش زدن

طرف بچه بود♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
شوهرم نمیذاره هی میگه صبرکن صبرکن بخدا یارو عین خیالشم نیست ده بار گفتیم بهش هی میگه میام درست میکنم ...

از دست این شوهرت 

ببین برو یه شکایت اولیه بکن،احضاریه اول بره بهش،زود میاد درست می کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با عصبانیت برخورد کن

اخه شوهر من از اون اول خیلی مهربون ونرم برخورد کرد یارو هم کلا بیخیال شده همش تقصیر شوهرمه الان هم میگم میخوام برم شکایت شوهرم نمیذاره 

اوهوم....میگم ک فانتزیاشونو میریزن تو سایت....ولی اون اسگولی ک گزارش زد خیلی شوت بود....صحبت جنسی نم ...

آره بابا 

تازه داشت دلمون باز میشد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40