2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی پرنسسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 77 پست
دقیقا همینه می‌خوام چند ماهی بهش فرصت بدم نمی‌خوام عروسی کنیم و بعد عروسی جدا شیم از بعد طلاق بدم می ...

اگه ارامشت برات مهم باشه اصلا به این حرفا فک نمیکنی.ولی بازم دقت کن بیشتر🌹

عزیزمتمام حرفات رو با گوشت ‌و خونم حس کردم چون زندگیم بی شباهت باهات نبودولی فقط صبر کن صبروحوصله و ...

متاسفم ک توم لحظات بدی رو گذروندی ولی تو قوی باش من ضعیف بودم پرش پلک گرفتم تپش قلب گرفتم سردرد گرفتم ریزش مو گرفتم قلب درد گرفتم معده درد گرفتم هعی 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا در حق من نامردی کردن یعنی هر بلایی بگی سرم اوردن فحش پدر مرده بگیر تا تهمت و کتک ب جایی رسیدم ...

اخ اخ اخ 

وقتی خودشون یه کاری میکنن به جنون برسی و بعد میگن دیوونه ای ... میفهمم چی میگی 

سه سال تموم نامزدم با کاراش منو زجر داد به حدی فشار عصبی داشتم که تموم شبای این سه سال هر شب هر شب هول از خواب میپریدم با ضربان قلب بالا 

الآنم میخواد منو ببره مشاور میگه بداخلاقی 😂😂😂😂جالبه واقعا 

اگه ارامشت برات مهم باشه اصلا به این حرفا فک نمیکنی.ولی بازم دقت کن بیشتر🌹

آره 

بریم مشاور بیایم 

یه چند ماهی زیر نظر بگیرمش 

ببینم چی به چیه

الان قطعی شوهر آینده م نمیببینمش...💔

متاسفم ک توم لحظات بدی رو گذروندی ولی تو قوی باش من ضعیف بودم پرش پلک گرفتم تپش قلب گرفتم سردرد گرفت ...

من روزی یازده تا قرص عصاب میخوردم

ولی به خودم اومدم و گفتم تا کی؟

کی به داد من میرسه

ببین نمیخام جملات انگیزشی بزنم

فقط اینو بگم به خودت بیا

برای تپش قلب من پرانول ۲۰تجویز کرد اثر نداشت دکترداروهای مخصوص قلب داد

کولیک روده گرفتم مدام دستشویی بودم

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

اخ اخ اخ وقتی خودشون یه کاری میکنن به جنون برسی و بعد میگن دیوونه ای ... میفهمم چی میگی سه سال تموم ...

خداروشکر حداقل درکم کردی واقعا گاهی همینکه‌کسی درکت کنه کافیه تا احساس ارامش کنی

من روزی یازده تا قرص عصاب میخوردمولی به خودم اومدم و گفتم تا کی؟کی به داد من میرسهببین نمیخام جملات ...

پرانول 40هم خوردم هرچیزی ک ارامبخش باشه میخوردم ک کمی بیخیال بشم یادم بره چ انسانایین