2777
2789
عنوان

فامیل

155 بازدید | 12 پست

یه استاد داشتم می‌گفت من شغلمو به فامیل نگفتم 

فامیل ندونه بهتره انصافا هم یلی بود برا خودش تو حوضه کاریش یا مثلاً یه دوست داشتم می‌گفت خونه ای که می‌شینیم برا خودمونه اما به همه گفتیم اجاره ایه

با این طرز فکر موافق هستین یا مخالف ؟دلیلتون چیه

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل خوب و بد هست راه راستی خیلی خوبه

اره صد درصد راستی خوبه ولی آخه اینا که کج نمی‌رفتن فقط اطلاعات شخصی زندگیشون رو درز نمیدادن به کسی

وااااا

برا منم عجیب بود ولی الان تو فکر فرو رفتم که نکنه کار درستو اینا میکنن ما خبر نداریم  گفتم یکم از زاویه دیگه به قضیه نگاه کنیم

ببین من طرزفکرشونو،درک میکنم مثلاشوهرمن معتقده کل فامیل واس ماحسودن و هیچوقت بشون راستشو نمیگه ولی من بدم میاد،میگم واقعا هیچکی اونقدبیکارنیس درگیروپیگیر،زندگی ماباشه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ببین من طرزفکرشونو،درک میکنم مثلاشوهرمن معتقده کل فامیل واس ماحسودن و هیچوقت بشون راستشو نمیگه ولی م ...

من خودم اونطوری نیستم ولی یه آن گفتم شاید بشه گفت حق دارن

برا منم عجیب بود ولی الان تو فکر فرو رفتم که نکنه کار درستو اینا میکنن ما خبر نداریم گفتم یکم از زا ...

بخدا اینقدر رابطه ها محدود وکم شده دیگه بچه های خالهوعمو رو تو خیابون ببینن نمیشناسن

اخه چرا جدیدا همه اینطوری شدن فامیل وهم خون هم هستین قاتل همکه نیستین 

گارد نگیرید باهم مهربون باظید گذشت کنید تو کار هم دخالت نکنید بخدا دنیادو روزه خوش باشید برا هم خاطره خوب بسازید

من خودم اونطوری نیستم ولی یه آن گفتم شاید بشه گفت حق دارن

معمولا،ب خودشون حق میدن چون هرکی یه طرز فکری داره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔