2777
2789
یکی از دلیلش اینه که غرور دارن خوشگلا مثلا من دیدم کسایی که قیافه ندارن ولی عشوه و لوندی دارن..جوری ...

اره ، عادت نداشتن از بچگی برای دوست داشته شدن یا به چشم اومدن تلاشی بکنن خیلی 

بسکه همه حسودن مخصوصا که خواهرشوهر باشی زنداداشای عوضی هم داشته باشی تو خونوادت تنهاترین میشی

حتی دوستات من الان هیچ دوستیم ندارم انگار همه دشمنمن خیلی عجیبن باهام😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی دوستات من الان هیچ دوستیم ندارم انگار همه دشمنمن خیلی عجیبن باهام😐

عزیزم اگه واقعا رفتارت مشکلی نداره دوتا حالت داره ، یا چون ساکتی مثلا فکر میکنن خودتو میگیری و برداشت شخصی میکنن ،  یا حسودیشون میشه واضحا 

اره ، عادت نداشتن از بچگی برای دوست داشته شدن یا به چشم اومدن تلاشی بکنن خیلی

دقیقا..و میدونی چه میشه وقتی ازدواج میکنن هیچی بلد نیستن هیچ تلاشی ..چون فقط قیافه رو داشتن ..اینه که ..مردا رو میبینی همسر پرنسس رفتن خیانت کردن با یه هرزه خیابونی ..که زیرخواب میشه

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
یکی از دلیلش اینه که غرور دارن خوشگلا مثلا من دیدم کسایی که قیافه ندارن ولی عشوه و لوندی دارن..جوری ...

اره بخدا با اینکه هرجا میرم درموردم حرف میزنن چه تو فامیل چه بیرون چه عروسی همه میگن خوشگلی ولی همیشه تنهام حتی دوستای صمیمیم هم انگار دشمنم بودن 😕

تو دیگه رکورد تنهایو زدی😂😂

تو رو باید ایستاده تشویق کرد..قدر خودتو بدون

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
دقیقا..و میدونی چه میشه وقتی ازدواج میکنن هیچی بلد نیستن هیچ تلاشی ..چون فقط قیافه رو داشتن ..اینه ک ...

دقیقا ، و بعضیاشون اصلا ازدواج هم نمیکنن کلا ، مرداهم که دیگه زبانم قاصره ازشون 

اره بخدا با اینکه هرجا میرم درموردم حرف میزنن چه تو فامیل چه بیرون چه عروسی همه میگن خوشگلی ولی همیش ...

اونا حسودیشون میشه ..چون تو رقیبی 

دقیقا ، و بعضیاشون اصلا ازدواج هم نمیکنن کلا ، مرداهم که دیگه زبانم قاصره ازشون

اره دنیای عجیبیه 

خوشگله بداخلاق و پرمدعا هستن فک میکنن چون یکم قیافه دارن همه براشون میمیرن و باید نه بهشون نگن و این ...

نه بابا من اونارو میگم زبون زده چه بیرون چه عریبه چه تو فامیل