2777
2789
بعدشم خوشگلی یه بخش کوچیکی هست پسرخاله ام یه دوست دختر خوشگل داشت ولی باهاش ازدواج نکرد با اینکه واق ...

قبول دارم..من سراغ دارم طرف دوست دخترش قیافه صفر اما تو کف عطر بدنش مونده ادکلنش اما جالبه از یو دهنشم بدش میومده

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی دوستات من الان هیچ دوستیم ندارم انگار همه دشمنمن خیلی عجیبن باهام😐

نه دوست دارم ولی تو خانواده که جمع میشیم زنداداشام همش پشت سرم پچ پچ میکنن یا شنیدم میگن با فحش که خوش شانسه و چه هیکلی و چه صورتی و....

همش سعی میکنن منو از چشم داداشام بندازن یکیشون کهدموفقم شده فقط واگذارشده کردم به خدا زمین گرده خودشونم پسر دارن انشالله سرخودشون میاد

خوشگله بداخلاق و پرمدعا هستن فک میکنن چون یکم قیافه دارن همه براشون میمیرن و باید نه بهشون نگن و این ...

اینم باز قبول دارم..خود خوشگلا هم خیلی حسودن ..ولی بازم ...خوشگلا قیافه دارن ولی هرزه ها هرزه گری بجای قیافه 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
عزیزم اگه واقعا رفتارت مشکلی نداره دوتا حالت داره ، یا چون ساکتی مثلا فکر میکنن خودتو میگیری و برداش ...

تو یکی از تاپیکام گفتم بقیه باهام چجورین نه اتفاقا خیلی خاکیم ولی دخترا اکثرا ازم خوششون نمیاد هرجا میرم چه دوتام چه غریبه ها دلیلشم پیدا نکردم

اینم باز قبول دارم..خود خوشگلا هم خیلی حسودن ..ولی بازم ...خوشگلا قیافه دارن ولی هرزه ها هرزه گری بج ...

دقیقاً فک میکنن چون خوشگلن همه مزدا و پسرا تو کفشون هستن من خودم یه دوست خوشگل داشتم به شوهر من می‌رسید انگار شوهر خودش بود در این حد ولی خب شوهرم بدش اومد بهش و سریع گفت رابطه رو کات کن الان دوسه تا دوست معمولی دارم میگه خیلی خانمهای خوبی هستن 

بعدشم خوشگلی یه بخش کوچیکی هست پسرخاله ام یه دوست دختر خوشگل داشت ولی باهاش ازدواج نکرد با اینکه واق ...

اخ اخ بو برای من خیلییییی مهمه 

خوشبو ترینم بخدا

نه ندیدم 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

دقیقاً فک میکنن چون خوشگلن همه مزدا و پسرا تو کفشون هستن من خودم یه دوست خوشگل داشتم به شوهر من می‌ر ...

قدر همسرتو بدون ..اینجور مردای عاقل کم پیدا میشن خدا حفظش کنه