2777
2789

دوستان من به هیچ عنوان نه انتظار دارم برام ایفون بخره نه چیزی

حرفمون رو دوستم بود که از نامزدش ایفون میخواست و اینا

بعد دوس پسرم گف پسره اینقد خرجش کرده توقعاتش رفته بالا نباید اینطوری کنه پسره 

بعد من گفتم خب اینجوری حرف نزن بم بر میخوره ها....

اینگار داری به منم اینارو میگی

بعد بش گفتم حالا من ک ازت ایفون نمیخوام ولی اگ بخوام تو چی میگی؟ برگشت بم گف منم بت میگم تا وقتی زنم نشی برات نمیخرم

قراره یماه دیگه بیام خواستگاریت زنم شی برات میخرم

گفتم اولا یماه دیگه من بارها بت گفتم قصدم الان ازدواج نیس تا خوب تورو نیشناسم دوما اگر دوس نداری برا دوس دخترت خرج کنی پس چرا مدام از روابط ج ن سی میگی و از من همچین چیزی رو میخوای؟ مگه من زنتم؟

میخوای تو خرج کردن دوس دخترت باشم ولی تو این قضیه زنت؟؟😐😐

دوستان باز هم میگم من اصلا انتظار ایفون از این ندارم فقط ناراحت شدم از حرفاش حق با کی بود؟

با تو

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین دختر عالی گفتی

پسره ی موذی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

حس خوبی ازش نگرفتم

حس میکنم ازی موذیاس

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
موذی ینی چی

آب زیرکاه

چن وقته میشناسیش؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣