2777
2789
عزیزم...ولی من رحتم شوهرم خیلی خوبدرکم میکنه و طرف حقه

خوشبحالت که شوهرت طرف حقه 

شوهر بیشعور من استعفرا..  خدارو هم به مادرش ترجیح میده  اونقدر ادیتم کردم حرفها بهم زدن ولی شوهرم مثل خر نگاهشون کرد اخرشم طرف اونارو گرف😈کلا خیلی بیشعوره ازش متنفرم فقط بخاطر پسرم باهاش زندگی میکنم ا نم منتطر اتفاق خوب عستم که بیفته از زندگیش برم کثافت

مثل منی پس

راحتی الان؟من که خیلی راحتم بچه هم خودش میبینه اوناچیه نمیگه بعداتونذاشتی برم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون همینم اصلانبایدبه دامادرودادبایدهمه ی مسولیتشوبندازی گردن خانواده ش اینجوری عزیزترم میشی

بخدا 1سال بیکار شد مادرش فقط 3بار اومد خونمون اونم با دخترش یه چوب خشکم با خودش نیاورد 1سال پدرم خرجیمونو داد بزای پسرم شیر خشک و پوشکم میخرید

راحتی الان؟من که خیلی راحتم بچه هم خودش میبینه اوناچیه نمیگه بعداتونذاشتی برم

اره خداروشکر از لحاط رفت امد راحتم ولی شوهر بیشعورم چون باخانواده اش قطع رابطه ام مثل سگ پاچمو میگیره شدیم سگ و گربه

بی عاطفه ها

استارتر ولی بیا ببین پسرشدن چه مامانم مامانم میکنه  مادرش محل سگ بهش نمیده ها بخدا ولی این خودشو میکشه

قبل کات کردن میرفتیم خونشون بهمون شام املت خاگینه میدادن ولی داماد که میمومد کباب و پیتزا درس میکرد😐اینم بکم پدر ندارن و فقط یدونه خواهر داره

من میگم وقتی طرف جز خسارت و بدی و اسیب چیزی نداره چرا بایدباهاش ارتباط داشته باشی وقتی به زندگی پسرشون رحم نمیکنن وقتی پول براشون مهمتر از زندگی پسرشونه وقتی بی احساس هستن بی عاطفن بیشعور و ببی فرهنگن وقتی خودشیفته هستن و ...

استارتر ولی بیا ببین پسرشدن چه مامانم مامانم میکنه  مادرش محل سگ بهش نمیده ها بخدا ولی این خودش ...

دقیقا عین من مادر شوهر من فقط به دخترش میرسید و خرجش میکرد داستان ها دارم براتون 

گفتی چند وقته قطع ارتباطی؟ دلیلشم میگی؟

دلیلکه زیاده حوصله میخوادبشنوی آخریشومیگم کلا ازاول زندگی پشتمون بودن نه مالی نه عاطفی اینقدمشکلات ریختن سرم که زیرش له شدم یه ماه پیش یه دفعه مریض شدم رفتم دکترگفت کیست داری دیراومدی بزرگ شده بایدعمل شه ازروزی که فهمیدن نه به شوهرم زنگ زدن نه من بی دلیل قهرکرد ن تایه شب کیستم مثل آپانتیس ترکیدعمل کردن یه تخمدانمم درآوردن ضربه ی سختی واسم بودخداروشکربیشترازاین آسیب ندیدمبیمارستانم بودم بااون شرایطاورژانسیم فرداش مثل غریبه اومدن ملاقات اگه ه کم فکرپسرش بودالان وعض من این نبودگفتم دیگه اسمشونونمیارم  هرکس که خوندبهم حق میدین؟

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

یه مدت قطع رابطه بودم.بالای خونشونم. شوهرم هروقت کار داشت میرفت پایین.تو بارداریمم که خونه مامانم بودم ،شوهرم هر روز ناهار پایین خونه پدرش بود.

الان قطع رابطه نیستم ولی اصلا پایین نمیرم.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋