2777
2789
خیلی یک طرفه و سریع حکم نده ً

این حکم من نیست.حکم همه مشاور ها و روانشناسهای خانوادس...علت قطع رابطه شما رو نمیدونم..شاید دلیل منطقی داشته باشید...ولی خیلی مواظب باش

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حکم من نیست.حکم همه مشاور ها و روانشناسهای خانوادس...علت قطع رابطه شما رو نمیدونم..شاید دلیل منط ...

عزیزم نگو همه مشاورها روانشناس ها کلمه همه اصلا درست نیس و برای هر شرایط نسخه یکسان نمیشه داد .

این حکم من نیست.حکم همه مشاور ها و روانشناسهای خانوادس...علت قطع رابطه شما رو نمیدونم..شاید دلیل منط ...

علت قع ارتباط برای حفظ زندگی و سرنوشت بوده . زندگی که میتونست با وجود اون ادم به گند کشیده بشه بخاطر ادمهایی که طاقت اینو ندارن کسی ازشون در هیچ شرایطی هیچ موردی بالاتر باشه طاقت مهر و محبت شوهر به زنشو ندارن ادمهایی که توقع مالی از طرف خانوداه دختر دارن و ریالی برای پسشون خرج نمیکنن ادمهایی که مدام در حال ضربه زدن هستن تا حس برتری جویی خودشون رو به رخ بکشن 

منظورم اینه روبچه یه حساسبت خاصی نشون میدن یعنی ماخیلی خوبیم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
علت قع ارتباط برای حفظ زندگی و سرنوشت بوده . زندگی که میتونست با وجود اون ادم به گند کشیده بشه بخاطر ...

همه ی حرفاتوانگارازدل من گفتی بایدجات باشن تابفهمن چی میگی

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
علت قع ارتباط برای حفظ زندگی و سرنوشت بوده . زندگی که میتونست با وجود اون ادم به گند کشیده بشه بخاطر ...

دلایلت درسته..فقط امیدوارم که شوهرت به کار خودش اگاه باشه و چند سال دیگه همه چیزو گردن شما نندازه و نگه که شما بودین که اونو از خانوادش جدا کردین..چون موردشو دیدم که میگم...ایشالا موفق باشید.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
همه ی حرفاتوانگارازدل من گفتی بایدجات باشن تابفهمن چی میگی

بخدا این فقط ذره ای از احساسم حرفام بودن اگه بدونن اونا چیکار با ادم کردن و من و شوهرم فقط بخاطر حفظ ابرومون تحمل کردیم تا عروسی بگیریم و خلاص بشیم از شرشون

دلایلت درسته..فقط امیدوارم که شوهرت به کار خودش اگاه باشه و چند سال دیگه همه چیزو گردن شما نندازه و ...

فدای شما . این تصمیم شوهرم اصلا به خواست من نبود بلکه کاملا اگاهانه و بر اساس منطق و طبق گفته خودش زندگیشو نجات داد و همیشه در دلش نسبت به اونا احساس دل شکستگی داره