2777
2789

سلام خانما کسی استفاده کرده ..پریودی منظم دارم فقط تخمدان پلیکیستیک هستم ..برای بارداری دکتر دو ماه داده مصرف کنم ...سوالم اینه زمان مصرف این قرص‌ها ممکنه باردار بشم ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی اندازه شب زود خوابیدن ورزش و کنترل استرس تنبلی ازبین نمیبره

ورزش شروع کردم سیاه دانه عسل تا قبل تخمک گذاری میخورم ..برا استرس هم ب یک میخورم که عالیبوده

بله هورمونای طبیعیه بدنه که اتفاقا رحمو برا بارداری آماده میکنه

یه نفر اینجا که ظاهراً پزشکی میخواند گفت نه واسه ضد بارداریه واسه همین تعجب کردم انشالله اینطور ک شما میگی باشه 

یه نفر اینجا که ظاهراً پزشکی میخواند گفت نه واسه ضد بارداریه واسه همین تعجب کردم انشالله اینطور ک شم ...

چی بگم شاید من اشتباه میکنم، منکه برا آی وی اف و انتقال جنین بهم هم استرادیول میدادن هم پروژسترون دوران بارداریم یه ۱۰ روز مدروکسی خوردم بخاطر این گفتم. شاید نحوه ی مصرف و دوزاش فرق میکنه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم شاید من اشتباه میکنم، منکه برا آی وی اف و انتقال جنین بهم هم استرادیول میدادن هم پروژسترون دو ...

ولی احتمال میدم حرف شما. درست باشه ممنون از جوابدهی عزیزم