2777
2789

به حق فاطمه زهرا هر چه زودتر بخت خوبی نصیبت شه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

زندایم ۳۷ سالش بود رفتیم خواستگاریش 

۳۹ هم عروسی کرد 

الان ۴۲ سالشه میگه به بچه فکر نمیکنم چندسال میخام خوشی کنم جوون هم هست 

داییم یکسال بزرگتره

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بچه دارم میشه؟بااین سن

اره میشه هنوز 🥲

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

زندایم ۳۷ سالش بود رفتیم خواستگاریش ۳۹ هم عروسی کرد الان ۴۲ سالشه میگه به بچه فکر نمیکنم چندسال میخا ...

دیگه فوفقش تا۴۵بچه بیادالان سن یایسگی پایین اومده مثل قبل نیست

به ارزوم برسم بعد شوهر میکنم. سنمم کم نیس

دعای خیر کنید برام😔🙏🏻

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس