2777
2789
عنوان

مادر یکی از بچه ها دم مدرسه به همسرم شماره داده

| مشاهده متن کامل بحث + 86924 بازدید | 491 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خانما بنظرم بعضی خانم ها به اسم کلاس  خیلی دیگه بدشدن 

این لباس ها این صورت ها همه مصنوعی .. واقعا مگر زن های ما چقدر کمبود دارن چقدر بی اعتماد بنفس هستن که برای تایید دیگران اینهمه آرایش و جراحی میکنن 

دیشب جایی بودم بیرون همکارای همسرم با خانواده من واقعا خجالت میکشیدم همه چیزشون مشخص بود .. چرا مگر همسرشون بهشون توجه نمیکنه که باید خودشون برای نگاه دیگری بیرون بریزن .. اینقدر کم بود و نیاز به جلب توجه از کجا میاد 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
متوجه ام اما اهمیت نده اون خانوم هم فهمیده که شوهرتون بهش محل نمی‌ده رفته رد کارش اگر چیزی بگی اینج ...

منم میترسم چیزی بگم آبروریزی کنه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

این زنیکه جن ده رو برو پیدا کن جرش بده بگو آخه تو زیر شوهرتو یه مرد دیگه میری بسِت نیست باز یکی دیگه رو هم 

می خوای ؟؟؟؟کرم تو همه جاشه نمیدونه خودشو چجوری بخارونه کثافتای هرزه جامعه رو به گند کشیدن مگه چند تا مرد میتونن جلو همچین شیاطینی سفت و محکم باشن خدا میدونه چند تا خونه رو خراب کرده اه 

یعنی واقعا اینجور زنا تو کدوم طبقه جهنم قراره بسوزن ؟؟هر جور هم عذاب بکشن کمِشونه زیگیل های متحرک...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

این زنیکه جن ده رو برو پیدا کن جرش بده بگو آخه تو زیر شوهرتو یه مرد دیگه میری بسِت نیست باز یکی دیگه ...

از این میترسم حاشا کنه تهمت بزنه داد و فریاد کنه بقیه مامانا دورم جمع شن

از این میترسم حاشا کنه تهمت بزنه داد و فریاد کنه بقیه مامانا دورم جمع شن

تنها گیرش بیار برو دنبالش کن خونه شو پیدا کن چند تا آمار خوبم از خانواده اش پیدا کن قشنگ دست پر برو جلو بکوب تو صورتش بگو از یه جایی آبروتو ببرم نتونی جمعش کنی جن ده باغ زاده یِ صد پدر.... یه جور تهدیدش کن لا اقل یکم دست و پایِ نجسشو جمع کنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شوهر داره دوست پسرم داره چندتای دیگه کارشو راه میندازه که اروم بگیره زنیکه فاسد

فقط 43 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

دارم به این فکر میکنم چند تا زن نجس اینجوری دور و بر زندگیامون وول میخورن و ما خبر نداریم 

دیگه از آدم و عالم حالم به هم میخوره به همه بدبین شدم 

تنها گیرش بیار برو دنبالش کن خونه شو پیدا کن چند تا آمار خوبم از خانواده اش پیدا کن قشنگ دست پر برو ...

به نظرت شوهرش و خانواده اش نمیدونن؟