2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین

222 بازدید | 28 پست

سلام، من واقعا ناراحتم، چند وقته تو گوشیه شوهرم حدود 5،6 شماره بلاک شده میبینم، سوال کردم گفت یکی از وکلای قدیمیش بود، من این خانم رو میشناسم، دورادور دیدم و یادمه 4 سال پیش تو شرکتی که همسرم بود کار می‌کرد و برای کارهای طلاقش از همسرم کمک گرفت، یه دوره هی پیام میداد و پول میخواست و میومد دیدن همسرم، همسرم هم میگفت من ارتباطی ندارم اون اصرار داره، تا اینکه من از گوشی همسرم پیام دادم دیگه پیام نده و خانمم حساس شده و دیگه نبود تا 5یا6 ماه پیش، الان هی میسکال میبینم،هی همسرم میگه اونه، دیدم تو سکرت چت تلگرام هم با چند نفر چت میکنه و پاک میکنه ولی نمیدونم همه یک نفرن یا نه، الانم دعوامون شد، چیکار کنم بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسوال بپرسم 8داوکیلی صادقانه جواب میدیچون مربوط به زندگی الان خودم میشه

همسرم وکیله،البته الان یه جای دولتی مشغول شده و وکالت و گذاشته کنار خداروشکر 

عزیزم دنبال چک کردنش نباش ، رها کن کسی که مال تو باشه ،مال تو میمونهاگرم مال تو نباشه ،تو قوطی هم بک ...

آخه مسئولیت هیچی و گردن نمیگیره،نه بچه ها نه من، اینطوری دلیلی ندارم بمونم زندگی کنم باهاش

باز خوبه میزاره ب گوشیش دست بزنی همسر ب هیییچ عنوان گوشی ب من نمیده

نذاره که یه لحظه هم نمیمونم تو زندگیش، من صدم و گذاشتم تو این زندگی و خودم و از همه چی محروم کردم

یه طرفه کافیه مگه؟

نه ولی دلیلی نداره خیال کنی اون دوستت نداره و بیخیال زندگیتون شی ، شک در کل چیز خوبی نیست ، مطمئن باش اگر کاسه ای زیر نیم کاسه باشه خودش لو میره و نیازی نیست تو همیشه پیگیرش باشی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot