2777
2789
عنوان

بنظرتون حسودن یا چی

194 بازدید | 29 پست

من به نظر بقیه اهمیت نمیدم ولی اینکه هر دفعه طرف ببینه تکرار کنه رو مخه 

منو هر دفعه میبینه میگه چاق شدی چقدر جوش داره صورتت حالا من نهایت وزنم بالا بره ۶۴ میشه قبلا ۸۰ بودم پایین آوردم ۵۸ اینا شدم الان باز ۶۲/۹۵ ام این فامیل مادریه هر دفعه میبینه میگه این حرفا رو 

این فامیل پدری ام هر دفعه میگه چاق شدی صورتت چقدر جوش داره منافذ باز داره حالا من خودم اینارو میدونم چی جواب بدم بهشون؟

همون اولی گوشی خریده بود بابام برام گفت چرا آیفون ۱۶ نخریدی آیفون ۱۳ خوب نیست دست دومه باتریش ۱۰۰ نیست منم گفتم کادو بود خودش آیفون ۱۶ داره 

چيکار کنم؟

حالا جدا از همه چیز من میخوام گوشیم بفروشم دارم بابام راضی میکنم ولی خب حرفش عجیبه 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعدا فامیل شوهر سوپرایزت میکنن میگی چقد فامیلا پدری مادریم خوب بودن

نه من مجردم اینا هم دختر دایی و عموم میشن 

ببین بعدا فامیل شوهر سوپرایزت میکنن میگی چقد فامیلا پدری مادریم خوب بودن

فامیل شوهر بیشتر پشت سرت بد میگن فک نکنم تو روت بگن

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

تو یک کلام ببخشید فامیلتون احمق و فضولن خیلی محلشون نذارین وقتی حرف میزنن اصلا گوش ندین وگرنه تو این شرایط اقتصادی بد گیر ایفون ۱۶ ۱۳ هستن؟ چقدر احمق و تازه به دوران رسیده هستن 

مرد هستم 

تو یک کلام ببخشید فامیلتون احمق و فضولن خیلی محلشون نذارین وقتی حرف میزنن اصلا گوش ندین وگرنه تو این ...

آره واقعا خودمم موافقم ولی متاسفانه فامیل خیلی نزدیکن تو مراسم ها میبینمشون