2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فردا تایم میگیرم همراه ندارم میترسم خیلی دور شم سگای ولگردم که نگم

صبح زود نرو صبر کن توی شلوغی برو 

من در طی هفته  ۸ صبح میرم پنجشنبه و جمعه بیشتر میخوابم عصر میرم امروز ۵ عصر رفتم 

با افتخار چادری ام

صبح زود نرو صبر کن توی شلوغی برو من در طی هفته ۸ صبح میرم پنجشنبه و جمعه بیشتر میخوابم عصر میرم امر ...

راست میگی ساعتو رو ۸ کوک کردم 

دخترم شش سالشه لاغره دلم نمیاد باهاش اینهمه راه برم اگه عصرم برم بمونه خونه دلم میگیره چون آپارتمانیم و اکثرا خونست

راست میگی ساعتو رو ۸ کوک کردم دخترم شش سالشه لاغره دلم نمیاد باهاش اینهمه راه برم اگه عصرم برم بمونه ...

نه دخترت رو نبر لاغر میشه 

دختر کوچیکم که چهارساله هست رو برای خرید خونه با خودم میبرم یه دوری میزنه یه خوراکی کوچیک هم براش میگیرم خیلی دوست داره ولی پیاده روی حتما تنها میرم موزیک هم گوش میدم هواهم عالیه بهم آرامش میده 

با افتخار چادری ام