2777
2789

بعضیا میگن بیدار کنید هر سه ساعت

بعضیا میگن هر موقع خودش خواست شیر بخوره و اینجوری خوابش به هم میریزه

بالاخره چیکار کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قندش میفته باید بیدارش کنی شیربدی

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

باید نگاه کنی به وزن گیری بچت من دخترم تو همون چهل روز اول عالی وزن می‌گرفت جوری که دکتر هی گیر میداد بهش کمکی نده درحالی که من نمی‌دادم ازین بچه هایی بود که شب کیپ می‌خوابید وفقط شاید نزدیک صبح یه دور می‌خورد دوباره میرفت تا نه ده صبح 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

باید بیدارش کنی قندش میفته 

دخمل‌ منم یک ماه و نیمه بیدارش میکنم🫠🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میگن افتادن قند مال هفته های اوله

دکتربمن گفت بیدارش کن شیربده

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

سلام مامان عزیز 🌷

این سؤال خیلی مهمه و تقریباً همه‌ی مادرها تو دوماهگی نوزادشون ازم می‌پرسن — چون تعادل بین خواب و تغذیه تو این سن واقعاً حساسه.

👶 تا وقتی نوزاد زیر دو ماه و نیم یا وزنش هنوز به حد مناسب نرسیده (حدود پنج کیلوگرم) هست، باید هر سه ساعت حتی در شب هم برای شیر خوردن بیدار بشه. چون در این سن، ذخیره‌ی قند بدنش کمه و ممکنه با خواب طولانی، قند خونش بیفته.

اما اگر:
✅ نوزادت وزن خوبی داره (به‌طور پیوسته روی منحنی رشد جلو می‌ره)،
✅ زردی نداره،
✅ و در طول روز شیر کافی می‌خوره (حداقل ۸ تا ۱۲ بار در ۲۴ ساعت)،
اون‌وقت می‌تونی بذاری خودش بیدار شه. در واقع، از حدود شش تا هشت‌هفتگی به بعد، خیلی از نوزادها خودشون خواب شبانه‌ی طولانی‌تر پیدا می‌کنن.

⏰ پس خلاصه:

• نوزاد زیر دو ماه یا با وزن کم → بیدارش کن هر سه ساعت.
  • نوزاد سالم و با وزن‌گیری خوب → بذار خودش بیدار شه.

فقط مطمئن شو که در طول روز، شیر خوردن‌هاش منظم و کافی باشه.

اگر خواستی دقیق‌تر بدونی چه زمانی خواب شبانه‌ی طولانی برای نوزاد بی‌خطره و چطور بدون گریه بهش یاد بدی شب کامل بخوابه،
حتماً سر بزن به کانال یوتیوب من 🎥👇
دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1