2777
2789
عنوان

اگه تو عقد اینو بپوشه بد میشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 80 پست
چی هستن حالا

وقتی تاالان نمیدونستی 

ازین ب بعدم ندونی بهتره 

#بختیاریم‍ 

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

ما لریم لباس محلیمون رو شب حنا بندون میپوشیم 

عروس و دامادم با لباس محلی آن

ولی عقد و عروسی نه ندیدم با لباس محلی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو نمیدونستم😐این کجاش عجیبه

من گفتم عجیبع؟؟؟؟!

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

ما لریم لباس محلیمون رو شب حنا بندون میپوشیم عروس و دامادم با لباس محلی آنولی عقد و عروسی نه ندیدم ب ...

مرسیی ک گفتی یاداوریم کردی

ک بهش بگم تو حنابندون بپوشه

مرسیییی

ازین لباس بلند سفیدا؟

اگر قد بلند و چهارشونس به نظرم با اونا خیلی شیک میشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
خو نمیدونستم😐این کجاش عجیبه

چوقا و دبیت لباس محلی لریه مال آقایونه

خانومام پیراهن و دامن و مینا و لچک

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤