2777
2789
عنوان

با سیاست ها بیاین🤩🙌

80 بازدید | 4 پست

با شوهرم قهرم الانم خوابیده و عادت داشته بغل کنه ولی نکرد 

شام هم خورد بدون من 

بهش گفتم کارات ناراحتم می‌کنه میگه فکر کن من مردم

چیکار کنم که سیاست برم جلو و غرورم نشکنه

برو بالشت پرت کن طرفش😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خیلی خوبه ولی اصلا اهل گفت و گو نیست ۳سال طول کشید تا قلقش دستم بیاد ولی بعد ۳سال زندگی به این رسیدم که قهر اصلا راه درستی نیست من تاجایی که خدا یاری کنه قهر نمیکنم ولی محبت زیاد میکنم و یه جورایی با پنبه سر میبرم مثلا میرم تو بغلش خیلی آروم زیر گوشش خواستم یا ناراحتیمو میگم 

مثلا چند روز پیش دلم از خواهرش گرفته بود بهش گفتم فلانی تو اینقدر آقایی محترمی مردی مهربونی و...(حسابی بادش کردم) که به خواهرت هیچی نمیگم 

بعد گفت اتفاقا جوابشو بده و کاملا حرفامو قبول کرد به خواهرش هم بعد تشر زد 

کلا مردا تشنه توجه و احترام و محبت هستن تمام