2777
2789
عنوان

نوزادی

171 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها شیشه شیر اونت با ۴ سوراخ برای بچه هاتون استفاده میکنید چقدر طول می‌کشه شیر بخوره؟ منظورم یک‌ ربع نیم ساعت چقدر زمان میبره؟ من سر شیشه قبلا سوراخ کرده بودم تند تند میخورد بالا میآورد  / الان با ۴ سوراخ میدم ۳ ماهشه/ چقدر باید طول بکشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من از یک ماهگی با 2 سوراخ 120 میل توی ده دقیقه حتی کمتر میخورهاگه میخوای سوراخش کنی چرا اونت بخ ...

اخه شیرش ببلاک کامفورت بود ۴۵ تا با ۱/۵ پیمانه بود غلیظ شد / گفت سر شیشه رو سوراخ کن / ولی همش از دهنش می‌ریزه بیرون / و بالا میآورد گفتن عوض کن الان ۳۰ تا رو تو نیم ساعت خورد برای اولین بار / بهتر میشه بنظرتون ؟ ۴ سوراخ برای ۳ ماه 

ماشالله ۱۲۰تا میخورهوزنش چقدره

نه کمبود وزن داره 3 ماهشه 5100

الان 3 ماهشه 120 میخوره یک ماهگی 40 

البته یک ماهگی 90 تا خورد شیشه شیر ایرانی بود میپرید گلوش یهو قهر کرد 3 روز شیر نخورد تا اونت گرفتم دیگه 30 تا 40 تا میخورد تو همون ده دقیقه یک رب 

امروز برای اولین بار اون سری رو عوض کردم خیلی ازش شیر میومد همش از گوشه لبش می‌ریخت بیرون 

الان اونت ۴ سوراخ گذاشتم اولین بار بود ۳۰ تا نیم‌ساعت طول کشید بنظرتون بخوره عادت میکنه؟

اخه شیرش ببلاک کامفورت بود ۴۵ تا با ۱/۵ پیمانه بود غلیظ شد / گفت سر شیشه رو سوراخ کن / ولی همش از ده ...

3 ساعتی یک بار بهش شیر بده دیگه میخوره 

دختر منم همین جوری شد قهر کرد دیگه همش شیشه دهنش بود و نمیخورد

دکترش گفت 3 ساعتی یک بار بده بهش 

من ترویتال آر ک غلیظ هست هم با 2 سوراخ و 3 سوراخ میدم الان که 3 ماهشه 90 تا 120 تا میدم 

یه رب میخوره

وقتایی نمیخوره هی میخوام تند تند بدم اینجوری میکنه ک هیچی نمیخوره  ..

اصلا ربطی ب غلظت نداره

بخاطر سیری کاذب هست که نمیخوره

3 ساعتی یک بار بهش شیر بده دیگه میخوره دختر منم همین جوری شد قهر کرد دیگه همش شیشه دهنش بود و نمیخور ...

الان بیشتر نظرم رو اینه که عادت می‌کنه دیگه ؟ ۳۰ تا ۳۰ بدم بهتر نیست ؟ پسر منم ۹۰ تا ۱۲۰ تا میخوره ولی چون اولی نیم‌ساعت طول کشید گفتم بپرسم بهتر میشه ؟

3 ساعتی یک بار بهش شیر بده دیگه میخوره دختر منم همین جوری شد قهر کرد دیگه همش شیشه دهنش بود و نمیخور ...

الان ۳۰ تا رو تو نیم ساعت خورد / به نظرت بهتر میشه ؟ همینجوری ۳۰ تا ۳۰ تا تو فاصله کم بدم بعدش مثلاً عادت کردن به مکیدن ۶۰ تا اینا بدم ؟ 

الان بیشتر نظرم رو اینه که عادت می‌کنه دیگه ؟ ۳۰ تا ۳۰ بدم بهتر نیست ؟ پسر منم ۹۰ تا ۱۲۰ تا میخوره و ...

اره بهتر میشه فقط 3 ساعتی یک بار بهش شیر بده ک دچار سیری کاذب نشه

الان ۳۰ تا رو تو نیم ساعت خورد / به نظرت بهتر میشه ؟ همینجوری ۳۰ تا ۳۰ تا تو فاصله کم بدم بعدش مثلاً ...

نه کامل شیر براش بریز اول بزار 3 ساعت هضم بشه شیرش بعدا شیر بده سریع میخوره همشو

نه کمبود وزن داره 3 ماهشه 5100الان 3 ماهشه 120 میخوره یک ماهگی 40 البته یک ماهگی 90 تا خورد شیشه شیر ...

آها خدا حفظش کنه دخترمن ۴ماهشه نهایت ۶۰ تا بخوره اونم تو نیم ساعت

شیشه هم دکتربراونز

۴کیلوئه🙃

..........
آها خدا حفظش کنه دخترمن ۴ماهشه نهایت ۶۰ تا بخوره اونم تو نیم ساعتشیشه هم دکتربراونز۴کیلوئه🙃

دختر من اینجوری بود بردمش دکتر

بهم گفت بس هم شیشه کردی دهنش دچار سیری کاذب شده ک نمیخوره 

گفت 3 ساعتی 1 یار شیشه بهش بده ببین چطور میخوره ...

دختر من 3200 دنیا اومد 2 ماهگی 4 کیلو بود 

دیگه بااین روش رفتم و شیر هم دکتر عوض کرد شروع کرد به رو اومدن 

شما هم حتما یا شیر عوض کن یا 3 ساعتی بهش شیر بده

دکترش چی میگه برای وزنش؟