2777
2789
عنوان

ولی نامادری هاهم همیشه بدنیستن گاهی واقعاا بوی مادر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواهش میکنم من مادرم فوت شده و ۱۲ ساله با پدرم ازدواج کردن

خدا رحمتشون کنه وایشونم عمرشون طولانی باشه براتون

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خدا حفظش کنه برات🎀

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یکی از اقوام ما هم همینطور میگف

میگف سه سالم بود مادرم فوت شد.پدرم زن گرفت

اون خانم وقتی اومد جای مادرم.

حتی از بچهاش کم میکرد بمن بیشتر برسه.

قبل بچهاش بوس و نوازشم میکرد...

و موقع ازدواجم سرجهازم و عروسی سنگ تموم گزاشت برام.

مثل همه مادرها

همه نامادری ها بد نیستن.بعضی ها از مادر تنی مهربان ترن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اصلا هم اینطوری نیس گاهی وقتا باید حق بدین خیلی سخته ادم عمر وجوونیشو بزاره برای بچه های یکی دیگه که ...

عزیزم بالاتر کامنتم هست 

ولی دیدیم نامادریاییی ک باعث قتل بچه شدن 

همه ی انسان ها مث مادر شما دل پاک و مهربون نیستن 

اسم ایشونم دیگه نامادری نیست مادرتونه❤خدا حفظ کنه براتون 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚