2777
2789
عنوان

کمکمم کنین

81 بازدید | 18 پست

من تقریبا از شنبه تو رژیمم خوبم تونستم رعایت کنم حالا بینش یکم خراب کردم الان شیرینی مورد علاقم هست خامه ای چیکار کنمم نمیخوام بخورم ولی بهم چشمک میزنن دیگه عرررر😭

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه اول بخور انقدر که حالت بهم بخوره 

جوری که فردا هم تو یخچال بود ازش بدت بیاد 

راه دوم اینه یدونش بردار اروم اروم بخور خیلی اروم 

وقتی اروم میخوری چون شیرینه زود دلت میزنه میلت نمیکشه بخوری 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
آره دارم بهش فکر میکنم امروز یکم خراب کردم ولی چیز شیرینی نخوردم اصلا

ولی واقن سخته نخوردن مخصوصا شیرنی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
شما میتونی بخوری و بعد یکم عذاب وجدان بگیری ، از دار دنیا همین خوردنش مونده بخور که فردا همینم گیر ن ...

دلمم میخواد ولی نمیتونم واقعا الان میخوام برم همشو بخورم ولی نمیتونم🫠

راه اول بخور انقدر که حالت بهم بخوره جوری که فردا هم تو یخچال بود ازش بدت بیاد راه دوم اینه یدونش بر ...

میدونی بازم شیرنی هست قنده الان علاوه بر رژیم پوستمم چقدر فرق کرده

دلمم میخواد ولی نمیتونم واقعا الان میخوام برم همشو بخورم ولی نمیتونم🫠

نیازی به رژیم نیست نهایت وزنتون رفت بالا سایز لباستون عوض کنید تازه تو لباس سایز بزرگ لاغرترم نشون میدید من از این تکنیک استفاده میکنم

میدونی بازم شیرنی هست قنده الان علاوه بر رژیم پوستمم چقدر فرق کرده

خوب نخور من کسی میشناسم رژیم گرفت یکسال قند نخورد خداشاهده سنشم کم بود انقدر لاغر شد این دختر من اصلا شاخ در اوردم یه دختر ۱۸ ساله چقدر اراده میتونه داشته باشه 

کلا قند حذف کرده بود 

شماهم یبار برای همیشه حذف کن تا به وزن ایدالت برسی اون روزی که به وزن دلخواهت رسیدی برو شیرینی فروشی خودت دوکیلو شیرینی خامه ای مهمون کن 

نیازی به رژیم نیست نهایت وزنتون رفت بالا سایز لباستون عوض کنید تازه تو لباس سایز بزرگ لاغرترم نشون م ...

آره ولی هیکل ایده آلم میخوام برسم 

خوب نخور من کسی میشناسم رژیم گرفت یکسال قند نخورد خداشاهده سنشم کم بود انقدر لاغر شد این دختر من اصل ...

یه سوال شکمش با بازوش هم لاغر شده بود؟

من تقریبا خیلی کمتر کردم قند رو فقط نونم مونده حذفش کنم کامل که تو اون مشکل دارم چون گشتم میشه 

خرما شیر یا ماست و برنج جز قند حساب میشن؟

من وقتی یه مدت نخورم دیگه دلمم نمیخواد کلا فقط یکی دو هفته لازمه 

یه سوال شکمش با بازوش هم لاغر شده بود؟من تقریبا خیلی کمتر کردم قند رو فقط نونم مونده حذفش کنم کامل ک ...

اره البته باشگاه بدنسازی هم میرفت 

دقیق نمیدونم ولی زنداداش خودمم رژیمه قندو شکر حذف کرده 

نون فقط صبحانه میخوره 

برنجم میخوره ولی نصف کفگیر