ilcey مدیر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3626 عنوان کمکمم کنین | مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 18 پست من تقریبا از شنبه تو رژیمم خوبم تونستم رعایت کنم حالا بینش یکم خراب کردم الان شیرینی مورد علاقم هست خامه ای چیکار کنمم نمیخوام بخورم ولی بهم چشمک میزنن دیگه عرررر😭 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 1404/07/17 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ilcey مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3626 اره البته باشگاه بدنسازی هم میرفت دقیق نمیدونم ولی زنداداش خودمم رژیمه قندو شکر حذف کرده نون فقط صبح ... آها من فعلا شرایطش ندارم باشگاه برم ولی قراره برم من میخوام کامل نون رو حذف کنم برنجم 8 قاشق فعلا زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 5729 آها من فعلا شرایطش ندارم باشگاه برم ولی قراره برم من میخوام کامل نون رو حذف کنم برنجم 8 قاشق فعلا من زندادلشم وسیله خریده تو خونه ورزش میکنه لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
ilcey مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3626 من زندادلشم وسیله خریده تو خونه ورزش میکنه من چندتا چیز خریدم ولی نمیدونم با اونا ميشه یا نه زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 5729 من چندتا چیز خریدم ولی نمیدونم با اونا ميشه یا نه چی خریدن شما من زنداداشم یه وسیله مال باشگاه هست اسمش نمیدونم چیه اون خریدن هم داداشم هم خودش بااون ورزش میکننمال بدنسازیه من سردر نمیارم ولی خودشون خیلی راضین لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔