2777
2789
اگر بعد از ۱۲۰ سال خدایی نکرده مرد فوت کنه دست زن به هیچ جا بند نیستولی تا مرد زنده باشه و بی پول با ...

خانوادش اونجوری نیستن که حق منو ندن

طرف منن

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر خواهر من فرشته بود پدرشوهرش هم‌همینطور،  تا شوهرش فوت شد گفتن یک‌سوم این خونه ارث ماست، خونه رو میخایم بچه هارم میخای ببر میخای بزار بمونن

مهریه نبود الان بچه هاش آواره بودن 

حق طلاق، حق خروج از کشور، حضانت و ... داشته باشی مهریه مهم نیست ولی اگه نباشه بدون مهریه کلات پس معرکه هست 

تاپیکاتو یه نگاه کردم دعولی شما با شوهرت تویه مسافرت سره چی بود؟

شوهرم منو خیلی دوست داره ولی وقتی عصبی میشه قاطی میکنه ، اون روز تو مسافرت سر یه قضیه که شوهرم یکم بی مسئولیتی نشون داد بهش پیام دادم گفتم ایشالا امام رضا بزنه به کمرت خدا لعنتت کنه و... اینحرفا، بهش خیلی برخورد به بابام گفت من دخترتو دیگه نمیخوام و باید تکلیفمو باهاش روشن کنم ولی همون روز  آتیشش خوابید تا اینکه سر موضوع میوه خریدن بابام بخاطر حرف اون که تو دلش بود عصبانیت نشون داد و اون رفتارا رو کردن

بعد از اون مسافرت ماباهم یکم بحثمون شد و موضوع مهریه رو کشید وسط گفت مگه تو نگفتی میخوای ببخشی رو حرفت وایسا

شوهرم منو خیلی دوست داره ولی وقتی عصبی میشه قاطی میکنه ، اون روز تو مسافرت سر یه قضیه که شوهرم یکم ب ...

حرفایی که به شوهرت زدی خیلی بد بوده تو نفرینش کردی هر کسی باشه عصبانی میشه. اینکه نوشته بودی شوهرم همش دست تویه جیبش میکرد و خرید میکرد واقعا اخلاق خوبی داره. پدرتم به خاطر حرفی که شوهرت بهش زد ناراحت بود و دعوا درست کرد. 

حرفایی که به شوهرت زدی خیلی بد بوده تو نفرینش کردی هر کسی باشه عصبانی میشه. اینکه نوشته بودی شوهرم ه ...

اره 

من بهش قبل عقد گفتم هیچی ازت نمیخوام و مثل خواهرت مهریه م مهریه حضرت زهرا باشه ولی موقع عقد بخاطر بابام ، شوهرم قبول کرد یه چیزی مهر کنه

حالا الان میگه باید بری ببخشی

خواهر شوهرم الان باهام حرف زد گفت اون فقط این تو دلش مونده که چرا بهش دروغ گفتی

وگرنه دوستت داره