الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا این چه مردیه که واسه من ارزش قائل نیست میترسم کلا تو زندگی باهاش به مشکل بخورمخیلی قهریه
از زمان دوستیتون همین بوده و قهر میکرده و تو قبولش کردی گفته مهریه بی مهریه قبول کردی، توقع نداشته باش تویه این سن تغییر کنه. رفتی دوست پدرت رو ضامن کردی تا وام بگیره برای رشد خودش. متاسفانه خودت باعث این موقعیت هستی.
امروز ی تاپیک با این موضوع بود ک چرا در ازای گرفتن حق مهریه از خانما حقوق برابر بهش نمیدن و حضانت و ...
کاش میشد بهشون فهموند مگه با حق طلاق و حق حضانت اصلا حقوق برابر میگیریم؟؟؟ انگار دختر میریم خونه شوهر با بچه زیر بغل برمیگردیم خونه پدر... ایا این شد حقوق برابر؟؟؟ حقوق برابر یعنی حق قصاصم با مرد برابر باشه حق الارثم برابر باشه . همه شرایط انسانی که مرد داره زن هم داشته باشه