2777
2789
با قوانین ما مهریه باید باشه مثلا یک :خدای نکرده همسرت زودتر فوت کنه صرفا یک هشتم دارایی بهت میرسه و ...

قانون جدید عندالاستطاعه شده و نهایت ۱۴تعیین کردن محکومیت زندان ام نداره یعنی مهریه هیچ باد هوا

اول برو خونه خواهر شوهرت بهش بگو میخوام سند ازدواجت رو ببینم اول مطمئن شو که مهریه نداره چون ممکنه ب ...

اصلا این چه مردیه که واسه من ارزش قائل نیست 

میترسم کلا تو زندگی باهاش به مشکل بخورم

خیلی قهریه

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این چه مردیه که واسه من ارزش قائل نیست میترسم کلا تو زندگی باهاش به مشکل بخورمخیلی قهریه

از زمان دوستیتون همین بوده و قهر میکرده و تو قبولش کردی گفته مهریه بی مهریه قبول کردی، توقع نداشته باش تویه این سن تغییر کنه. رفتی دوست پدرت رو ضامن کردی تا وام بگیره برای رشد خودش. متاسفانه خودت باعث این موقعیت هستی. 

مهریه زمانی میتونه نباشه که حق صلاح حق بچه و هزار حقی که زن داره بهش داده بشه 

منظورم این نیست زوج توافق کن که مرد این حق ها بده خیر منظورم اینه از لحاظ قانون این حقوق اصلا در اختیار مرد قرار داده نشه که بعد بخاد بخشیده بشه به زن 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

با این حساب دور از جون استارتر پس بخشیدنش خریت محضه

امروز ی تاپیک با این موضوع بود ک چرا در ازای گرفتن حق مهریه از خانما حقوق برابر بهش نمیدن و حضانت و طلاق و حق خروج از کشور و کار و...واقعا چرا😏

امروز ی تاپیک با این موضوع بود ک چرا در ازای گرفتن حق مهریه از خانما حقوق برابر بهش نمیدن و حضانت و ...

چون جهوری اسلامی بر پایه دین 

هرچند که خودشون  میگن شیعه پویا ولی انگار فقط در مسائل دلخواه شیعه پویا

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

امروز ی تاپیک با این موضوع بود ک چرا در ازای گرفتن حق مهریه از خانما حقوق برابر بهش نمیدن و حضانت و ...

کاش میشد بهشون فهموند مگه با حق طلاق و حق حضانت اصلا حقوق برابر میگیریم؟؟؟ انگار دختر میریم خونه شوهر با بچه زیر بغل برمیگردیم خونه پدر... ایا این شد حقوق برابر؟؟؟ حقوق برابر یعنی حق قصاصم با مرد برابر باشه حق الارثم برابر باشه . همه شرایط انسانی که مرد داره زن هم داشته باشه

کاش میشد بهشون فهموند مگه با حق طلاق و حق حضانت اصلا حقوق برابر میگیریم؟؟؟ انگار دختر میریم خونه شوه ...

تازه همونم با زور مهریه میدادن در ازای بخشش مهریه حضانت یا طلاق میگرفتن، مهریه تنها حقی بود ک ی زن داشت ولی افسوس ک اونم ب نفع خودشون ضایع کردن رف