2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که می‌دونم واسه کی نوشتی : 😐

پرسپولیس عشقم ❤️ سالهاست که بهت عشق می ورزم . از همون هفت سال پیش که پنجره هات بسته بود و با برانکو رفتی نیمه نهایی آسیا ، تا الان که حتی حاضر نیستند برات خرج کنن و یک مشت انسان مفت خور پشت مدیریت نشستن! فرقی ندارن وضعیت چی باشه ، من تورو میپرستم و پات میمونم ، تازمانی که خودم به میدون برم و برات بجنگم.چه با لباس هوادار ، چه با پیرهن جنگنده ❤️ تا ابد پاتم ، هیچ عشقی مثل تو نمیشه ! 

منی که می‌دونم واسه کی نوشتی : 😐

فکر کنم حالش خوب شه با بروز دادن احساساتش

هرچند بقول شاعر که میگه این کار درست نیست و میگه که :

باید از دیده نهان گشت و شنیدن طلبید،

تا که گویی که نهان از من و پیدا به کسی است.

چراغ کوچکی در شب تاریکی را می شکافد حتی کار خوب کوچک هم بی اثر نیست.  شکسپیر

فکر کنم حالش خوب شه با بروز دادن احساساتشهرچند بقول شاعر که میگه این کار درست نیست و میگه که :باید ا ...

چقدر شعر میخووونیییی😂😂😂😂

همش به همه شعر و قصه میگییییی

پرسپولیس عشقم ❤️ سالهاست که بهت عشق می ورزم . از همون هفت سال پیش که پنجره هات بسته بود و با برانکو رفتی نیمه نهایی آسیا ، تا الان که حتی حاضر نیستند برات خرج کنن و یک مشت انسان مفت خور پشت مدیریت نشستن! فرقی ندارن وضعیت چی باشه ، من تورو میپرستم و پات میمونم ، تازمانی که خودم به میدون برم و برات بجنگم.چه با لباس هوادار ، چه با پیرهن جنگنده ❤️ تا ابد پاتم ، هیچ عشقی مثل تو نمیشه ! 

بده؟🤣 نه من یچیزای کمی رو بلدم همیناست

عالیه 

بیشتر بخون 🤝

عالیه بیشتر بخون 🤝

نه کلا من بیشتر از همه چیز به فوتبال علاقه دارم بر این اساس 

کتاب های فوتبالی بیشتر میخونم 

ولی بازم بعضی وقت ها نگاهی به ضرب المثل ها و حکایت ها میکنم 

نه کلا من بیشتر از همه چیز به فوتبال علاقه دارم بر این اساس کتاب های فوتبالی بیشتر میخونم ولی بازم ب ...

نه ببین همین که نگاه می‌کنی خیلی خوبه 

شعر و حمایت عالیه بیشتر بخون 

نه ببین همین که نگاه می‌کنی خیلی خوبه شعر و حمایت عالیه بیشتر بخون

ممنون 

بیشتر که علاقه میخواد من بیشتر به تاریخ علاقه دارم