2777
2789

من رشتم روانشناسیه علوم تربیتی پیام نور میخونم  

میتونم سال دیگه آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم ولی الان شدیدا به درآمد احتیاج دارم نمیدونم مهدکودک برم که برام سابقه تدریس بشه یا نه

اما اعتماد به نفسم کمه اصلا نمیدونم حتی اگه قبول بشم از پس مربیگری یا معلمی برمیام یا نه

از طرفی خیاطی هم تا حدودی بلدم و میتونم مدرک بگیرم و یه مزون ساده بزنم 

رابطه اجتماعیم ضعیفه و درونگرام 

با این شرایط نمیدونم کدوم مسیر رو برم الان به درآمد نیاز دارم ولی میخوام یکی از این دو راه رو برم اصلا امکان پذیره ؟ 

همه شرایط رو در نظر بگیرید و راهنماییم کنید سپاس

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین باید جفتس بری چون ی شغل نمیصرفه عزیزم برو تدریس بکن دستت بیاد سابقه بشه هم معده هم مدارس غیر انتفاعی شده حتیذمجانی یمدت کار کن برای روحیه. خودت بعد با ی حقوق کم کار کن آزمون استخدامی شرکت کن البته اگر سهمیه داری چون من ابجیم تو مدرسه هست تمام کسایی چند سال معلم شدن همه سپاهی جانباز هستن از افراد عادی قبول نشدن مدرسه که کار می‌کنه ی چیز دیگه اینکه  خیاطی کنارش برو از هر دو پول در بیار چرا که نه بعد دیدی هر کدوم موفق ترب اون بیشتر ادامه بده 

به نظرم رو خودتون کار کنید.معلمی بروخیاطی خوبه ولی کمر درد گردن درد داره

چجوری رو خودم کار کنم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

ازمون استخدامی تلاش بی وقفه و زیادمیخوادو پشتکار . 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

معلم شو در کنارش خیاطی رو ادامه بده😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ببین باید جفتس بری چون ی شغل نمیصرفه عزیزم برو تدریس بکن دستت بیاد سابقه بشه هم معده هم مدارس غیر ان ...

سهمیه ندارم 

اصلا بخوام برم مهد استرس دارم چون روابطم ضعیفه حتی فکر که میکنم مثلا یه روزی معلم بشم چی... خیلی کم حرفم

حتی بخوام مزونم بزنم باز ارتباط اجتماعی قوی میخواد اعتماد به نفسم پایینه 

معلم شو در کنارش خیاطی رو ادامه بده😂

سخت شد دیگه 😑

ازمون استخدامی تلاش بی وقفه و زیادمیخوادو پشتکار .

من میتونم به نظدت با توجه به چیزایی که گفتم ؟ 

چجوری رو خودم کار کنم

همون مهد کودک برو.شاید روزای اول سخت باشه برات.ولی بهت قول میدم اجتماعی میشی.به شرطی که خودت بخوایی

یه سری کتاب .تحقیق کن بخون.شما این همه داری زحمت میکشی.چرا نری توو اجتماع.باید از یه جایی رو خودت کار کنی .

بعد دیگه ساله دیگه ازمون استخدامم بده..

حیف زحمتته.به نظرم فرصت خوبیه

خیاطی یه روز هست یه روز نیست

بعدم الان آزمون ندی چند سال دیگه سنت میره بالا و دیگه نمیتونی ولی خیاطی را ۵۰ سالگی هم میتونی یاد بگیری.

یکی از فامیلامون رفت پرستاری بعدم با ۲۵ سال سابقه و ۴۸ سال سن بازنشسته شد بعدش رفت آرایشگری یاد گرفت الان آرایشگر شده

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌