2777
2789
من به نظرم خوب حرف زدن و اعتماد به نفس حتی از قیافه هم مهمتره اون مال فیلما و رماناست که تو یه نگاه ...

دقیقا اصلا قیافه نداشت 

ولی زبونش مارو از اونه میکشید بیرون 

خیلی عجیب بود 

من واقعا حسودی میکنم بهش 

خیلی ساکنتم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس

بله فقط شانس خاهر

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

واقعاا جواب میده؟ یدونه بنویسم هرشب بزارم ؟

ن فقط بنویس تضمین میکنم من از بچگی خاستم با مهندس ازدواج کنم چون همسایمون می دیدم قبلنا الان من شوهرم مهندس عمران شرکت نفتی سعی کن بنویسی تصور کن تضمین بهت میدم حت صفاتشو بنویس من فقط رو دو صفت تمرکز کردم یکی پول و دیگری... 😅

ن فقط بنویس تضمین میکنم من از بچگی خاستم با مهندس ازدواج کنم چون همسایمون می دیدم قبلنا الان من شوهر ...

خب بنویسم بزارم کنار یا هرشب بنویسم 

چه خوب خدا کنه منم بتونم 

خوشبخت باشی عزیزم ❤️💞🫂

خب بنویسم بزارم کنار یا هرشب بنویسم چه خوب خدا کنه منم بتونم خوشبخت باشی عزیزم ❤️💞🫂

تصور کن همین اما در کنارش بازم رو خودت کار کن هر بیشتر میخای باید بیشتر رو خودت کار کنی ظاهرت طرز رفتارت

تصور کن همین اما در کنارش بازم رو خودت کار کن هر بیشتر میخای باید بیشتر رو خودت کار کنی ظاهرت طرز رف ...

اره می‌دونم باید حتما موقعیت اجتماعیمو بالا ببرم 

شما شغلت چیه بود البته اگه دوست داری جواب بده ❤️

اره می‌دونم باید حتما موقعیت اجتماعیمو بالا ببرم شما شغلت چیه بود البته اگه دوست داری جواب بده ❤️

من با پول ایشون دارم بهترین موسسه زبان میخونم و وضع اجتماعیت اشتباه وضع ظاهریت اخلاق یه کتابی هست به اسم آرزوهات بنویس فک کنم اسمش این باشه اصلن نمونه واقعی تر میخای یه دبیر تهرانی ریاضی همیشه عینک زرد می‌پوشه میتونی زنش اهواز به می‌گفت من می نوشتم روزانه و تو نوشته ها بهش شوهرم صدا میکردم