2777
2789
چرا میتونی یکم توضیح میدی

من به دلایل دیگه جدا شده بودم اما با وجود اینکه خانوادش بسیار زیاد دوسم داشتن و ارتباطم باهاشون خوب بود اما یه جاهایی این فاصله اذیتت میکنه.مثلا اونا ماهی چند تا مهمانی و دور همی داشتن اکثرا چون همه فامیل دعوت میکردن تو سالن میگرفتن.برای خانواده من مقدور نبود یه بار اینجوری مهمونی بدن که جبران دعوت اونا و اقوامشون بشه چون خانواده منم دعوت میکردن.هرکاری کنی تو بحث ها تون این تفاوت به رخت میکشه.

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اینطور نیست اکثرا دنبال خانواده با ابرو و دختر پاک و با شخصیت هستن مال مهم نیست

تو زندگی میفهمی که مهم بوده به حرف گفتنش راحته

واوو خوشبحالش

اره والا همه انگشت به دهنن 

پدر دختره با پیکان وانت دمپایی ابری میفروشه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اره من دخترخالم خیلی سر زبون داشت و با پولدار ازدواج کرد

من به نظرم خوب حرف زدن و اعتماد به نفس حتی از قیافه هم مهمتره 

اون مال فیلما و رماناست که تو یه نگاه عاشق یه قیافه ی زیبا میشن و میخوان باهاش ازدواج کنن 

قیافه فقط باعث  جذب اولیه میشه اگه اخلاق خوب نداشته باشه به پیشنهاد ازدواج نمیرسه

آدم چشو دل سیر هیچوقت قرار نیست چیزیو به رخت بکشه یا برتری تعیین کنه

تو زندگی تفاوت خودشو نشون میده.من تو اون شرایط زندکی کردم که میگم