2777
2789
عنوان

ازمایشات فرهنگیان

56 بازدید | 12 پست

بچه ها میشه کمکم کنید من سو پیشیته و کارای دفتر خونه رو انجام دادم اما ازمایشاتم افتاده هفته بعد ینی لزمایشات بعد قبولی توی مصاحبه برای استخدامی من پرسیدم میگن کلا یه صبح تا ظهر طول میکشه بعدش میتونم ببرم تحویل اموزش و پرورش بدم اخه هفته وقت دارم تا چهارشتبه خوابگاهم پنجشنبه هم بستس اداره فقط چهارشنبه رو وقت دارم کسایی که میدونین و انجام دادین میشه لطفا بگین چقد طول میکشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم صبح رفتم تا ظهر طول کشید.

ینی تا ظهر کامل جواب و نتیجه همه رو گرفتی برای تحویل اماده بود؟ باز به روز دیگه نکشید که؟ بعد میتونم بپرسم توی چه حالتی یکیو رد میکنن؟ اصن امکانش هست؟

ینی تا ظهر کامل جواب و نتیجه همه رو گرفتی برای تحویل اماده بود؟ باز به روز دیگه نکشید که؟ بعد میتونم ...

بله همش یک روز شد.

معاینات چشم و گوش و بدن و اینا زود تموم شد ما فقط برای اومدن جواب آزمایش تا ظهر معطل شدیم.

رد شدن رو نمیدونم دقیق 

نشنیدم کسی ازمرحله ی آزمایشات رد بشه.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
بله همش یک روز شد.معاینات چشم و گوش و بدن و اینا زود تموم شد ما فقط برای اومدن جواب آزمایش تا ظهر مع ...

اها که اینطور اگه درمورد مواردی که باعث رد شدن میشه هم چیزی فهمیدین بهم خبر بدین ممنون میشم

تا ظهر ینی ساعت ۱۱ ۱۲ دیگه؟

نه تا ۲  و ۳ بودم

دقیق ساعتش رو یادم نمیاد ۸ سال پیش رفته بودم😅

فقط  یادمه ساعت از ۱ که گذشت  گرسنه شدیم همونجا رفتیم بیرون ناهار گرفتیم خوردیم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
نه تا ۲ و ۳ بودمدقیق ساعتش رو یادم نمیاد ۸ سال پیش رفته بودم😅فقط یادمه ساعت از ۱ که گذشت گرسنه ش ...

خب بعدش پس چجوری جوابو رفتین تحویل اموزش و پرورش دادین؟ اخر اون ساعت که بستس 

عزیزم تراز مصاحبت باید بالا باشه میشه لطفا اگه در مورد سوال من اگه چیزی میدونین جواب بدین؟

ولله نمی‌دونم ارزوم قبولی فرهنگیان 

عزیزم تراز کنکور هم باید بالا باشه که دعوت بشی

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹