2777
2789

سلام دوستان 

ازونجایی که خیلی تو نینی سایت دیدم بده این روشو گفته بودن تصمیم گرفتم یه تاپیک راجبش بزنم چون من خودم واقعا پارسال که این نظراتو خوندم از انجام دادنش پشیمون شدم

من تیر سال پیش سابسیژن و پانچ انجام دادم که نتایج خوبی داشت ولی جای زخم خودش موند شاید بخاطر این بود ک من فقط زینک زدم و ترمیم کننده نزدم پوستمم لک نشد  و بعدش ک باید لیزر میکردم نظراتو خوندم ترسیدم و بیخیالش شدم 

امسال ک رفتم مرداد رفتم و دکتر گفت الان نیا افتاب خیلی شدیده اخر. تابستون و مهر بیا من ۱۷ شهریور انجام دادم حدودا تا ۸ روز پوسته هام بودن 

از روز اول تا چهارم زینک و موپیروسین میزدم تا ۲ روز اول اصا آب بهش نخورد 

بعدش از روز چهارم تا تقریبا ۲ هفته روزی ۲ ۳ بار ترمیم کننده سیگل میموزا زدم از بعدش فقط شبا موقع خواب 

تا دو هفته اول پوستم حساسیت زیادی به نور و گرما نشون میداد و قرمز میشد التهاب میکرد  ضد افتابمم دکتر بهم گفته بود دوتینی ک چون پیدا نکردم بی رنگه ضد افتاب خودمو که سینره پی اس اف ۶۰ فاقد چربی بود زدم 

من موقع خروج از خونه ضد افتاب میزدم و حواسم بود که تا میشه از جایی که سایه تره رفت و امد کنم هفته اولم کلا روزا از تو خونه بیرون نرفتم 

هدفم از لیزر از بین رفتن جای جوشام بود که بی نتیجه نبود ولی با یکبار لیزر هم نباید انتظار خاصی داشت لیزر باید حداقل ۳ دفعه انجام بشه تا نتیجه خوبی بده و ثابت بمونه زیر ۳ بار دکتر به من گفت دوباره برمیگرده 

نتیجه یک بار لیزرمم شد روشن تر شدن پوستم ، تنظیم چربی پوستم چون من پوست فوووق العاده چربی داشتم واقا بهتر شده ، دیگه هم بهم جوش نزده از اون روز تا به الان  

لک و تیرگی هم هیچی نیاوردم و فکر میکنم با این مراعاتا نیارم 

خواستم بهتون بگم نترسید از انجامش واقعا برا من جواب داده تا اینجا

راستی تا دو هفته هم هر چیز رنگدانه داری به پوستم نزدم

و اینکه اگر خواستید صورتتونو شیو کنید اصلا با بند و اینطور چیزا انجام ندید چون دون دونی و کبود میشه تا وند روز😂😭

با تیغ هم خیلی با احتیاط باید انجام داد