2777
2789
عنوان

ارشد بدون کنکور

38 بازدید | 6 پست

سلام وقت بخیر ببخشید کسی اطلاع داره ارشد بدون کنکور هم میشه دانشگاه رفت ؟

دانشگاه آزاد برای گرایش های روانشناسی

یا حتما باید کنکور داد؟

کسی اطلاع داره؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نمیشه استعدادهای درخشان باشی میشه

آهان 

بعد معدل شرطی هم باشه نمیشه؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل شرطی چیه ؟

یعنی معدل بالای ۱۸و...

یعنی معدل بالای ۱۸و...

ففط باید استعداد درخشان باشی   چندتا شرط دیگم داره فقط معدل بالای ۱۸ نیس 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

ففط باید استعداد درخشان باشی چندتا شرط دیگم داره فقط معدل بالای ۱۸ نیس

ممنونم پس هیچ🫠🥲