2777
2789

همینطوری برای سرگرمی میپرسم

۱. یه دندانپزشک یا دکتر با درآمد ماهی ۱۰۰ میلیون

۲. استاد دانشگاه دانشگاه مطرحی مثل شریف

۳. یه مخترع که داره روز به روز موفق تر و مشهور تر و پرافتخار تر میشه

۴. یه بلاگر خیلی معروف اینستا و یوتیوب

۵. یه والیبالیست یا بسکتبالیست ، تنیس باز و ... کلا به ورزشکار که توی تیم‌ملی هست

۶. یه فضانورد

۷. یه برنامه خویس خیلی ماهر با درامد ماهی (مثال میگم :۱۵۰ میلیون)

۸. یه وکیل خوب و عادل و البته معروف

۹. یه طراح لباس و خیاط که دو شعبه از مزونش داره و توی کارش خوبه

۱۰.یه معمار خیلی خوب و ماهر

⭐️اینا همشون موفق هستن . فقط برای سرگرمی می پرسم

هرکدوم رو که دوست دارین بگین. فقط هم یکی رو می تونید بگید.

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون خوندن گزینه ها پسر ایلان ماسک رو انتخاب میکنم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

برنامه نویس چون همکار خانم ندارها😂😂😂✊

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اون جز گزینه ها نبود😑

گزینه‌ها توقع م رو بالا برد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی