الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم گیج شدمباید بهش بگم ببینم چی میگهولی فقط امشب میتونم باهاش حرف بزنم مجبورم حرف نزنم با اینکه ...
گیچ نشو..مشکل خیلی عادیه...بهش بگو با پدرت صحبت کنه و مشکل رو حل کنه...بگه من نمیخوام جامعه به زنم آسیبی بزنه و نگرانشم و این نگرانی از عشق میاد نه از وسواس...حرف های قشنگ بزنه دل پدرت نرم میشه
اره همین رو میگمولی به نظرتون حرف زدنم رو با نامزدم قطع کنم ؟!
پدرت تو رو دوست داره و نمیخواد اذیت بشی...درسته شکوندن گوشی و اینا خیلی خشنه اما میخواد تو توی زندگی اذیت نشی...پس به نامزدت بگو این کارو بکنه و تا وقتی نکرده ارتباطت رو محدودتر کن
میخوام امشب بهش بگم به بابام پیام بده و معذرت خواهی کنه به نظرتون بگم انجام میده؟
نیازی به عذرخواهی نیست و همینکه علت رفتارش رو توضیح بده کافیه...بگه که قصدش حفاظت از همسرش هست و به زنش اعتماد داره اما به جامعه نه...اینکه هر جا میره با خودش بره خیالش راحتتره و اینطوری دلخوری پیش نمیاد.نباید غرور داشته باشه و این تماس باعث میشه باباتون هم بهشون اعتماد کنه
ببین عزیزم با آدم یه دنده و مغرور سازش نکن...آدم مغرور همیشه سوهان روح میشه...بهش بگو پدرم تصوراتی در موردت داره که باید رفعش کنی وگرنه این سوتفاهمات رابطه ی ما رو خراب میکنه....اگر برای رابطه اتون ارزش قائله با پدرتون تماس بگیره...اگر امکان تماس نداره بذار از سفر بیاد و حضوری صحبت کنه.