2777
2789
خوب تو از دست نامزدتت عصبی نیستی که اینقدر بهت گیر میده؟؟؟ایا کنارش احساس خوشبختی میکنی؟

هنوز که نرفتیم سره خونه زندگی خودمون چون عروسی نگرفتیم 

چند باری بهم گیر داد و منم چیزی نگفتم 

ولی الان که بابام فهمیده خیلی عصبیه

فکر میکنه نامزدممنو عذاب میده در حالی که این قدر زیاد هم نبوده 

حتی الانم با نامزدم قهر نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب همونطوری که یواشکی باتو صحبت میکنه با همون روش بده با پدرتون هم صحبت کنه و مشکل رو حل کنه

نمیدونم گیج شدم

باید بهش بگم ببینم چی میگه

ولی فقط امشب میتونم باهاش حرف بزنم 

مجبورم حرف نزنم با اینکه برام عذاب داره😭

نمیدونم گیج شدمباید بهش بگم ببینم چی میگهولی فقط امشب میتونم باهاش حرف بزنم مجبورم حرف نزنم با اینکه ...

گیچ نشو..مشکل خیلی عادیه...بهش بگو با پدرت صحبت کنه و مشکل رو حل کنه...بگه من نمیخوام جامعه به زنم آسیبی بزنه و نگرانشم و این نگرانی از عشق میاد نه از وسواس...حرف های قشنگ بزنه دل پدرت نرم میشه

گیچ نشو..مشکل خیلی عادیه...بهش بگو با پدرت صحبت کنه و مشکل رو حل کنه...بگه من نمیخوام جامعه به زنم آ ...

اره همین رو میگم

ولی به نظرتون حرف زدنم رو با نامزدم قطع کنم ؟!

اره همین رو میگمولی به نظرتون حرف زدنم رو با نامزدم قطع کنم ؟!

پدرت تو رو دوست داره و نمیخواد اذیت بشی...درسته شکوندن گوشی و اینا خیلی خشنه اما میخواد تو توی زندگی اذیت نشی...پس به نامزدت بگو این کارو بکنه و تا وقتی نکرده ارتباطت رو محدودتر کن

پدرت تو رو دوست داره و نمیخواد اذیت بشی...درسته شکوندن گوشی و اینا خیلی خشنه اما میخواد تو توی زندگی ...

همین امشب بهش گفتم که خودشو نشون بده و کاری کنه بابام کوتاه بیاد

اونم کفت بعده یه هفته چون بابات الان عصبیه اینم گفتم که نمیتونم حرف بزنم 

چون واقعا نمیشه چون راهی نیست دیگه که بشه حرف زد

میخوام امشب بهش بگم به بابام پیام بده و معذرت خواهی کنه به نظرتون بگم انجام میده؟

نیازی به عذرخواهی نیست و همینکه علت رفتارش رو توضیح بده کافیه...بگه که قصدش حفاظت از همسرش هست و به زنش اعتماد داره اما به جامعه نه...اینکه هر جا میره با خودش بره خیالش راحتتره و اینطوری دلخوری پیش نمیاد.نباید غرور داشته باشه و این تماس باعث میشه باباتون هم بهشون اعتماد کنه

نیازی به عذرخواهی نیست و همینکه علت رفتارش رو توضیح بده کافیه...بگه که قصدش حفاظت از همسرش هست و به ...

میگه نمیتونم پیام بدم 

میگه من مقصر نیستم 

چیکار کنم اخه 😭😭😭

میگه نمیتونم پیام بدم میگه من مقصر نیستم چیکار کنم اخه 😭😭😭

ببین عزیزم با آدم یه دنده و مغرور سازش نکن...آدم مغرور همیشه سوهان روح میشه...بهش بگو پدرم تصوراتی در موردت داره که باید رفعش کنی وگرنه این سوتفاهمات رابطه ی ما رو خراب میکنه....اگر برای رابطه اتون ارزش قائله با پدرتون تماس بگیره...اگر امکان تماس نداره بذار از سفر بیاد و حضوری صحبت کنه.