2777
2789

خدا رحمت شون کنه

ولی دختره درسته داغون شده ولی نباید آخرت شو

خراب میکرد💔💔

اگه تونستید نفری ی صلوات بفرستید

برای آمرزشش

اللهمَ صل علی محمد و ال محمد

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییی🥲 

اون دختر دیگه با این کار نمی‌تونه نامزدشو ببینه حالا حالاها، خودکشی داستانش از بقیه مرده‌ها جداست 

کاش خانواده‌‌ها بیشتر مراقبش می‌بودن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کم نیستن که عروس هایی که داماد روز عروسی فوت شد یا چند روز قبل و بعد همه از این درد گذشتن و باهاش زندگی‌ کردن 

دختر سنش کم بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
هعییی🥲 اون دختر دیگه با این کار نمی‌تونه نامزدشو ببینه حالا حالاها، خودکشی داستانش از بقیه مرده‌ها ...

عزیزم خانوادش مقصرن،دختره در هنگام بی عقلی این کارو کرده و بنظرم گناه نیست

عزیزم خانوادش مقصرن،دختره در هنگام بی عقلی این کارو کرده و بنظرم گناه نیست

خانواده‌اش هم عزادارن طفلکیا و احتمالا فکرشم نمی کردن که این‌طور بشه، نمیشه گفت مقصرن

همه آدمایی که خودکشی می‌کنن اون لحظه یه جرقه لازم دارن که جنون بهشون دست بده و عملیش کنن

اشتباه، اشتباهه

در برابر هر سختی بزرگ نمیشه جونمون رو بگیریم و بعد بگیم اشکالی نداره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.