2777
2789
عنوان

یک ماه استفاده از سفیده تخم‌مرغ و قهوه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 18 پست
واو دختر منواین همه خوشبختی محاله🤣🤣

عالیههههه🤣🤣🎀🎀🎀

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اثر داره تروخدا راست بگو

بخدا داره!!

پوستم سفتههه منافذ بسته شده

همین الان پاشو امتحان کن تا ده دقیقه دیگه منتظرت میمونم خودت ببین نتیجشو

فرد دارای ADHD(بیش‌فعالي) می‌باشد 🦍 عزیزم من تو یه تاپیك از هرنظر نگاه میکنم و نظر شخصی شخصی شخصی کاملا شخصی خودم پاسخ میدم و اگه نظرت باهام فرق داره کاملا قابل احترامه و اون نظرتوعه و به من هیچ ربطی نداره و در زندگیم اثری ندارد🥹🎀 متولد26دی‌۱۳۸۶

عالیههههه🤣🤣🎀🎀🎀

عزیزم یه راه حلی هم برا آبجیم بگو پوستش افتاده یک خط خنده بزرگ که وله وشله افتاده صورتش ..

بچه بود خیلی خجالتی بود واخم میکرد باعث شده خط بیفته 

دکتر بفرما دستور رفع چروک