2777
2789

قبلا نبود از موقعی ک ی حوله میندازم جلو کابینت سینک حوله خیس میشه بعصی شبا یادم میره بردارم بذارم خشک بشه. دوسه بار کرم سیاه دیدم. سوسک هم نداریم. حشره پشه اینام نیس بنظرتون چی میتونه باشه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمالوئه؟ اگه آره بید فرشه

ن، آخهاقلافرش نداره آشپزخونه. سرامیکه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

میشه بیاین عکس جهیزیمو نظربدین😬

قشنگه ساعتت ولی اگه عوض کنی عدد داربگیری خیلی بهتره من ازین خطی هاگرفتم موقع از خواب بیدارمیشم گیجم ساعتواشتباه میخونم

قشنگه ساعتت ولی اگه عوض کنی عدد داربگیری خیلی بهتره من ازین خطی هاگرفتم موقع از خواب بیدارمیشم گیجم ...

اصلا قشنگ‌نبودن☹️باورت نمیشه برخرید این دوسه ساعت توراه بودم خیلی جاهارفتم خوشگلترینش این بود 

اصلا قشنگ‌نبودن☹️باورت نمیشه برخرید این دوسه ساعت توراه بودم خیلی جاهارفتم خوشگلترینش این بود

دیگه نظر خاستی گفتم عزیزم