2777
2789
عنوان

با همچین دوستی چ رفتاری کنم

253 بازدید | 39 پست

هم دوستیم هم فامیله در حدی رابطه‌ داریم ک ماهی یکبار میبینمش، هر روز  یا یک روز در میون بهم زنگ میزنه تقریبا جواب ندم ب مامانم زنگ میزنه مجبور میشم جواب بدم.حالا شاید بگید چ دوست خوبی 

ولی این دوستم منو برای این میخواد ک خرم کنه و وقتي با دوست پسرش میره بیرون مامانش اجازه بده ک بره

آخه مامانش اجازه نمیده و تنها کسی ک اعتماد دارع منم 

و این دوستم از من داره سوءاستفاده میکنه برای اینکه راحت بتونه با پسره برع بیرون

وقتی ام با هم میریم بیرون ماهی یکبار نیم ساعت با دوست پسرش و ۵ دیقه با من .

من و تو خیابون ول میکنه نیم ساعت میره با دوس پسرش بعدم میاد پیش من برمیگردیم همین

دوباره تو این یک ماه میره و وقتي دوباره میخواد بیاد خونمون دوباره شروع میکنه کم کم بهم زنگ زدن و مثلا من با تو خیلی صمیمیم در واقع اینم ی جور رول ک داره برای من بازی،میکنه 

چطوری باهاش قطع ارتباط کنم تو رو خدا بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بادوست ده سالم سر همین موضوع کات کردم پنج سال پیش

به من زنگ زد گفت بریم بیرون گفتم چه عجب ننه این اجازه داد با من بیاد خیابون. حالا نگو واسه این که با دوسپسر انگشت به کونش بره بیرون منو بهونه کرده.  

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

بگو‌مامانم شک کرده داشتبم صحبت میکردیم صدامونو شنیده

گفته حق نداری دیک باهاش بری بیرون

اگزم مامانت مامانشو میشناسه بگو اگ ایندفعه ازم بپرسه نمیتونم به مامانم دروغ بگم نسبت بهم بی اعتماد میشه

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

کلا خطتو عوض کن رک بهش بگو خوشت نمیاد 

فردا روز پسره بلایی سرش بیاره بفهمن تو در جریان بودی برات بد میشه 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

کلا خطتو عوض کن رک بهش بگو خوشت نمیاد فردا روز پسره بلایی سرش بیاره بفهمن تو در جریان بودی برات بد م ...

دقیقا ی بارن مامانش گف تو باعث شوی این دوس پسر پیدا کنه درصورتی ک تن دخترش میخاره

فامیل خطم عوض کنم ب اون یکی شماره زنگ میزنه