2777
2789

۶ روزه عمل کردم امروز حس میکنم داخل بینیم یه ضایعاتی هست هرچی با سرم شستشو میشورم بیرون نمیاد 

انگار چسبیده به داخل بینیم، خواستم با موچین درش بیارم روش خط افتاده انگار زخم شده

میترسم واسه خودم بینیم باشه ولی از طرفی نمیتونم نفس بکشم از یکی از سوراخ ها 

زخمه دست نزن اصلا

خودش خشک ک شد با سرم بشوری میاد

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیتونم نفس بکشمداخلشم میسوزه

عیبی نداره زخمه

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀