2777
2789
پارتنر‌ تون مذهبین؟ اولی قشنگتره‌ یعنی پارتنر‌ تون پیگیر کس دیگس؟😑

اولی منم نه اون بهش درخواست دوستی داده بود اینم اومد ب من گفت و ردش کرده بود ولی میبینم ک باز گه گاهی دختره ازش حرف میزنه راستش ن میشه گفت پارتنرمه ن میشه گفت نیست بهم گفته ک بهم علاقه داره و میخواد باباشو راضی کنه ب خواستگاری و فعلا باباش مخالفه و گه گاهی بهم پیام میده نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد لایک کن

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اولی منم نه اون بهش درخواست دوستی داده بود اینم اومد ب من گفت و ردش کرده بود ولی میبینم ک باز گه گاه ...

اگه راجب اون دختره زیاد حرف میزنه‌

توهم پسره رو رد کن

هَوله

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.

چقدر شبیهین هردو ب هم😂

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اگه راجب اون دختره زیاد حرف میزنه‌توهم پسره رو رد کنهَوله

نه بابا اصلا حرفی نمیزنه منم چند باری خواستم حرف بزنم گفت مهم اینکه من کیو بشناسم از کی خوشم بیاد ن بقیه و راجبش حرف نزن و دید ناراحت شدم هعی میگفت داره اعصابم خورد میشه و فراموشش کن فقط اینجوری مثلا یکی بهش درخواست بده من بشناسمش میاد بهم میگه

فک کنم اونیم ک تو دیدی اولی بودا

لباس مشکی کامل با حجاب؟ 

کدوم بود؟ 

تو یا اون