2777
2789
عنوان

کسایی ک ماز شرکت کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 94 پست
میشه آزمون رو ثبت نام کرد جدا از کلاس

ن قبلا میشد ولی الان دیگه نمیشه

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه متاسفانه تست جز فیزیک بقیه باب دلم نبودن ان‌شاءالله آزمون بعدی بهتر زمان بندی کنم

پس چجوری ترازت این شد🥲🥲🥲

میشه بیشتر بگی

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

پس چجوری ترازت این شد🥲🥲🥲میشه بیشتر بگی

کلاسا‌ رو از تیر دیدم ولی شل و ول زیست باب دلم نبود میتونستم خیلی بهتر بزنم ولی منفی زیاد زدم🥲

شیمی منبع اشتباه خریدم به سطح نمی‌خورد اصلا هفته اول تست نزدم هفته دوم از پی دی اف تست زدم

فیزیک خداروشکر بهتر بود

ریاضی از تیر نتونستم ببینم و اصلا افتضاح نه خوندمش‌ نه تست زدم میخوام از شروع از مهر باز ریاضی رو بخونم

عضو 

کلاسا‌ رو از تیر دیدم ولی شل و ول زیست باب دلم نبود میتونستم خیلی بهتر بزنم ولی منفی زیاد زدم🥲شیمی ...

خب بالاخره خوندی دیگه ک ترازت این شده🥲

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

ولی فیزیکو شاید نزنم فقط از جزوه استاد چون میگه جزوش کامله و سوالای فیزیک کنکور تقریبا اسون هستن

استاد کی هست؟شجاعی؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

زیست و شیمی رو بعضی تستشو زدم خوب بود

الان دیگه موجود نیس ولی من پی دی اف شو دارم فعلا کارش نکردم نمیدونم چجوریاس

اره خوندم ولی نه خوندی که واقعا نیاز بودتو هم سخت نگیر آزمون اوله هیچی مشخص نیست از این بعد صدتو بذا ...

تراز هدف بعدیمو چند بزارم به نظرت