2777
2789

در مورد پسرها هر علایمی از بلوغ در سن کمتر از ٩ سالگی بلوغ زودرس محسوب میشه. برای پسر بچه ٩ یا ١٠  ساله، طبیعی هست.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بقیه بدن چی ؟ قسمت خصوصیش چطور ؟ من خیلی ذهنم درگیر هست واقعا دلم نمیخواد تو این سن به بلوغ برسن ولی ...

ببین پسر بزرگم هم همین تایم شروع کرد به در آوردن ،قسمت خصوصی رو ازش پرسیدم میگه تک و توک،پسر بزرگم خیلی زود بالغ نشد البته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پانزده شانزده سالگی

یعنی تو اون سن انزال داشت یا نشانه های بلوغ مثل ریش و سبیل و.. تازه نمایان شد 

میشه امید داشت که مثل پسر بزرگت تو این سن موی زائد رشد کنه ولی اون اصلی تا ۱۵_۱۶ سالگی عقب بیفته ؟ 

یا مثلا رشد موی زائد را بزاریم به حساب ژنتیک و پر مو بودن ؟

یعنی تو اون سن انزال داشت یا نشانه های بلوغ مثل ریش و سبیل و.. تازه نمایان شد میشه امید داشت که مثل ...

نه اصلا درآوردن موی زاید با انزال همزمان نیست ،چند سال اول فقط علائم اولیه رو دارند،راستش من نمی‌دونم پسرم چند سالگی انزال داشته،اما می‌دونم مو ربطی به اون نداره

ببخش اگه سوال زیاد می‌پرسم 

استراحت مطلق هستم و فعلا نمیتونم کاری کنم به باباش هم میگم ببر دکتر ولی توجه نمی کنه میترسم تا میام از استراحت خارج بشم کار از کار بگذره 

شما واسه پسر اولت از قبل بهش اطلاعات داده بودید یا بعد اینکه اتفاق افتاد بهش اطلاعات دادید ؟ 

ببخش اگه سوال زیاد می‌پرسم استراحت مطلق هستم و فعلا نمیتونم کاری کنم به باباش هم میگم ببر دکتر ولی ت ...

پدر شوهرم باهاش حرف زد همون ۱۴ـ۱۵ سالگی ،البته مدرسه هم خیلی میگن

نه اصلا درآوردن موی زاید با انزال همزمان نیست ،چند سال اول فقط علائم اولیه رو دارند،راستش من نمی‌دون ...

پس امیدوار باشم خدا خیرت بده یه ذره خیالم راحت شد 

همش حس میکنم ممکنه این اتفاق تو این سن بیفته