2777
2789
عنوان

منم دل دارم

86 بازدید | 13 پست

نمیدونم درک میکنید یا نه ولی یکی هس ک ۴ساله دوسش دارم

قبلا خاستگارم بوده ولی خب خانوادم جواب رد دادن

بگذریم

خیلی دلم میخواست حداقل ببینمش💔

۶ تیر امسال بعد از ۴سال بابای طرف ک دایی مامانم میشه امد خونمون 

نمیدونم برا چی ولی منو زیر نظر داشت

این روزا خیلی بهش فک میکنم

هرچی میخوام فراموشش کنم نمیشه با اینکه ما اصن رابطه نداشتیم فقط دوروز پشت سر هم دیدمش و اخلاقش و کاراش توجهمو جلب کرد

، حالا اگ میخواید بدونید هم میگم ک اخلاقش و کاراش چ جوری بودن. 

۱۷سالم

شماره مامانشو دارم حتی باباش ولی میترسم پیام بدم 

میدونم حتی اگ در حد احوال پرسی باشه شاید ب گوش مامانم برسه ک پی دادم با اینکه شمارم جدید و مامانم نمیدونه ک شمارشو دارم🥲😅

نمیدونه حفظش کردم

و اینم بگم ک مامانم میدونه ک کراش زدم روش ولی خب.... 

میخوام همون دختری باشم ک  همه جا حرف از موفقیتشه 

عزیزم شاید می‌خوان بزرگتر بشی بعد مطرح کنن،

ولی در کل به مامان بابا بگو آمادگی داری که به این مورد جواب مثبت بدی و در حدی حس مثبت بهشون داری 

شاید خانواده دلیل منطقی برای رد کردن داشته باشن و علتش رو بهت بگن،

لزومی به پنهان کاری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هنوز خیلی سنت کمه کارایی خیلی مهم تری داری تا فکر ازدواج

اره درسته منم تو افکارم اول ب فکر اینکه پزشک شم فکر میکنم بعد اینکه کنارش باشم 

عزیزم شاید می‌خوان بزرگتر بشی بعد مطرح کنن،ولی در کل به مامان بابا بگو آمادگی داری که به این مورد جو ...

دیگ گذشت، 

داستان چهار سال پیش بود ک اونم خودم فا. ل گوش وایسادم البته اتفاقی ک فهمیدم😅ولی اینکه بعد از چهار سال امد و خیلی پدرش نگام میکرد برام سوال شده

اره درسته منم تو افکارم اول ب فکر اینکه پزشک شم فکر میکنم بعد اینکه کنارش باشم

تو این سن و سال اگه هم وارد رابطه میشی نباید روش حساب باز کنی و رویا سازی کنی 

بیشتر به عنوان تجربه و سرگرمی بهش نگاه کن 

تو این سن و سال اگه هم وارد رابطه میشی نباید روش حساب باز کنی و رویا سازی کنی بیشتر به عنوان تجربه و ...

از من ۶سال بزرگتر 

و کلا تا الان با کسی تو رابطه نبودم

حد خودمو نگه داشتم و... 

تا الان تجربشو نداشتم 

از من ۶سال بزرگتر و کلا تا الان با کسی تو رابطه نبودمحد خودمو نگه داشتم و... تا الان تجربشو نداشتم

۲۳ سال برای یه پسر کمه الان پسر زیر سی مستقل و بالغ به راحتی پیدا نمیشه سربازی هم حتما نرفته 

تو هم که کلا هیچ درک از زندگی و مسئولیت نداری 

نگو دارم که که خودت وقتی بزرگ بشی درک می‌کنی این موضوع رو تو این سن سال هم ازدواج کنی یه جوری پشیمون میشی که دیگه کاری هم از دستت بر نمیاد این سن سال فقط برای تجربه و سرگرمی و رفع فشار بلوغ هست رو افکارت سعی کن تاثیر نزاره

تا وقتی دانشگاه نرفتی جامعه رو یکم از نزدیک ندیدی به ازدواج فکر هم نباید بکنی چه برسه الان که تصمیم گرفتی یکی کنارت باشه 

۲۳ سال برای یه پسر کمه الان پسر زیر سی مستقل و بالغ به راحتی پیدا نمیشه سربازی هم حتما نرفته تو هم ک ...

حرفات درسته برادر

من موافقم باهاشون، من از اینکه میگم دوسش دارم منظورم ازدواج نیس کلی گفتم، 

بله اصلا درکی از زندگی ندارم ولی معنیشو میدونم

میدونم چقد بده 

بگذریم

شاید واقعا هیجانات بلوغ و نوجونیه.. 

حق با شماست

سعی میکنم بهش فک نکنم

من هنوز ب ارزو هام نرسیدم

زندگی همینه اگه سخت بگیری هویج وقت راضی نخواهی بود 

هیچکس تو دنیا نیس راضی باشه خاصیت آدما همینه 

به ارزو های امروزت همین الان  برسی سریع ارزو های جدید تر میان سراغت و هنوز همون حس داری که الان داری و باز هم میگی به  ارزو هام نرسیدم 

خاصیت آدم همینه نباید سخت گرفت 

زندگی همینه اگه سخت بگیری هویج وقت راضی نخواهی بود هیچکس تو دنیا نیس راضی باشه خاصیت آدما همینه به ا ...

ن کلی من تا الان ب دلیل سخت گیری خانوادم فعلا ب هیچ ارزویی نرسیدم

و اره انسان دارای روحیه بی نهایت طلب

تو این سن و سال اگه هم وارد رابطه میشی نباید روش حساب باز کنی و رویا سازی کنی بیشتر به عنوان تجربه و ...

الان داری راهنمایی میکنید ؟

میتونی بگی سنت کمه خودتو درگیر نکن . 

فکر می‌کنی احساسات یه دختر کشکه که وقت و عمر و فکرشو برای سرگرمی زودگذر خرج کنه و آخرش هیچی 

یکی از دلایلی دوستی درست نیست همینه که یه پسری ممکنه مثل شما به یه دختری که احساساتش و بهش داده ،به چشم سرگرمی نگاه کنه و هدفش کسب تجربه باشه

الان داری راهنمایی میکنید ؟میتونی بگی سنت کمه خودتو درگیر نکن . فکر می‌کنی احساسات یه دختر کشکه که و ...

این دوره زمونه آخرش همه دچار دوست پسر دوست دختر میشن  امکان نداره کسی سمتش نره همش هم بخاطر هیجانات بلوغ هست 

کسی هم نمیتونه جلوش بگیره مثل قدیم نیست که بچه ها حبس باشن و چشم گوش بسته 

آخرش دوست پسر یا دوست دختر میگیرن پس بهتره بدونن که نباید دل ببندن به این رابطه ها و خیال‌پردازی کنن و وابسته بشن

این دوره زمونه آخرش همه دچار دوست پسر دوست دختر میشن امکان نداره کسی سمتش نره همش هم بخاطر هیجانات ...

قرار نیست کسی حبس باشه یا چشم و گوش بسته .اتفاقا قراره با چشم و دل باز انتخاب کنه ایندش و احساساتش و فکرشو و ارزش وجودشو خرج پسری که فقط قراره با اون سرگرم بشه یا تجربه کسب کنه نکنه

چطور می‌تونه احساساتش و کنترل کنه که وابسته نشه اما نمیتونه انتخاب کنه سمت مسیر نادرست نره؟

دخترا میتونن هیجانات بلوغشونو کنترل کنن😏 اما اگر وارد رابطه ای بشن احساساتشونو به اون آدم میدن

البته دختر و پسر فرق نداره از احساس  هردو ممکنه سو استفاده بشه و بهشون به چشم سرگرمی نگاه بشه