2777
2789
عنوان

عجب ادمای حسودین نی نی سایتیا

147 بازدید | 17 پست

من کار ندارم که خواهر شوهرش احمق بوده بچه رو نگه دست هر کسی میسپارن 

ولی اینکه استارترش میگه من همش تو باشگاهم اون همش در عذابه ، این منطقی نیس 

اون شان و جایگاه اجتماعی خودشو داره

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

هرکسی یه هدفی داره بالاخره

معلمی فرسایشیه پیرت میکنه و چیزیم بهت نمیده حق با استارتر همون تاپیکه

توی 60 سالگی عضلاتت بهت کمک میکنن نه شان و جایگاه اجتماعی نه چندان مناسب

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی یه هدفی داره بالاخرهمعلمی فرسایشیه پیرت میکنه و چیزیم بهت نمیده حق با استارتر همون تاپیکهتوی 6 ...

والا همه معلمای ما ماشینای لوکس دارن 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

هرکسی یه هدفی داره بالاخرهمعلمی فرسایشیه پیرت میکنه و چیزیم بهت نمیده حق با استارتر همون تاپیکهتوی 6 ...

معلمی که ساعت ۱۲ و نیم تعطیل میشه و بعد ازظهرش میره باشگاه و خوش گذرونی ،پنج شنبه ب پنج شنبه هم تمیزکار میاد خونش اوضاعص از زن خانه داری که تا ۲ بعد ازظهر خوابه و بعد پا میشه یه چیز سر هم بندی میکنه به خورد بچه هاش میده وضعیتش خیلی بهتره بنظرم

عضلاتشم تحلیل نمیره

شما فقط اونجا که میری برا ثبت نام بچت ،و بهت فرم میدن پر کنی، 

جلوی شغل مادر که نمیتونی بنویسی ملکه ای که تا ظهر خوابه و عصر هام میره باشگاه😁😁😁

اما اون معلم مینویسه معلم

و چقدرم که بچش خوشحاله و دارای عزت نفسه

والا همه معلمای ما ماشینای لوکس دارن

مطمئن باش اون ماشین رو با درامد ماهی 20 تومن نخریده

به خصوص توی این برهه 

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

شما فقط اونجا که میری برا ثبت نام بچت ،و بهت فرم میدن پر کنی، جلوی شغل مادر که نمیتونی بنویسی ملکه ا ...

من هیچوقت خوشحال نبودم که جلوی اسم مادرم مینوشتم معلم.دلم میخواست ظهرها برنج شفته نخورم

دلم میخواست مادرم خوشحال و سالم باشه نه اینکه توی 50 سالگی درگیر فیزیوتراپی و پا درد باشه

دلم میخواست عصرها بره باشگاه تا اینکه والدین بی درک و مدیر ازخودراضیش که فک میکردن تخم طلا گذاشتن بیان سرش داد بزنن و اونم ظهر با گریه بیاد دنبال ما

دلم میخواست توی این سن جوان و سالم باشه نه اینکه انقد داد زده باشه و حرص خورده باشه که تماما پیر شده باشه

دلم میخواست مادرم ملکه بخور و بخواب خونه باشه من همینطوری بدون اینکه معلم باشه هم بهش افتخار میکنم.

من هیچوقت خوشحال نبودم که جلوی اسم مادرم مینوشتم معلم.دلم میخواست ظهرها برنج شفته نخورمدلم میخواست م ...

الان اوضاع معلم ها فرق کرده با قبلا

قدیم پنج شنبه تعطیل نبود

ساعت های مدرسه بیشتر بود

نمره ای بود

الان باید یه باریک الله بنویسی پایین برگه و تمام

کسی ام مردود نمیشه

من هیچوقت خوشحال نبودم که جلوی اسم مادرم مینوشتم معلم.دلم میخواست ظهرها برنج شفته نخورمدلم میخواست م ...

آره آفرین

وااای ما یه دبیر خیلی خوشگل و باکلاس داشتیم

تو اوج جوونی دیسک کمر گرفت

یروز رفت و دیگه نیومد

دبیر دیگمون گفت انقد که سرپا وایستاده اینطوری

شده اونم همیشه کفش های پاشنه بلند میپوشید

طفلی دیگه هیچوقت سرکار نیومد🤕

هر کسی از شرایطش راضی نباشه اون یکی رو میکوبه و حسودی میکنه شاغل ناراضی خانه دار رو میکوبه خانه دار ناراضی شاغل رو میکوبه. باز خانه دار شاید مجبور باشه ولی شاغل ناراضی که حسادت خانه دار رو میکنه اصلا قابل درک نیست. 

الان اوضاع معلم ها فرق کرده با قبلاقدیم پنج شنبه تعطیل نبودساعت های مدرسه بیشتر بودنمره ای بودالان ب ...

مادرم هنوز هم معلمه

هنوز هم اش کاس معلمی به بدمزگی روز اولشه 

قدیم بچها گستاخ و بی تربیت نبودن و انقدر فقر نبود که کلاس های مدارس دولتی 40 نفری بشه لااقل یه عده بچشون رو میبردن غیرانتفاعی

همچی بدتر از قبله.نظام اموزشی روی زانو ایستاده.

مادرم هنوز هم معلمههنوز هم اش کاس معلمی به بدمزگی روز اولشه قدیم بچها گستاخ و بی تربیت نبودن و انقدر ...

من هم معلمم و واقعا تحت فشار نیستم

تمام تلاشم رو میکنم در مدرسه اموزشم عالی باشه 

ولی وقتی اومدم خونه ،دیگه کارم تمومه

من حتی اجازه نمیدم به والدین پی ویم پیام بدن

هر کاری دارن تشریف بیارن مدرسه

مجازی، فقط برای روز های اموزش مجازی