2777
2789
واقعااااا؟یکی میگه یاسین یکی میگه حشر یه چیزی بگین تضمین شده باشه😂

سوره یوسف برای عزیز و محترم شدن هست گل خانم

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته قشنگم؟؟تاحالا غسل نکردی یا نماز بلد نیستی؟؟

۲۰

غسل میکنم ولی نماز نه

اخه غسلام با لاک هستن ناخن دارم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
سوره یوسف برای عزیز و محترم شدن هست گل خانم

یه چیزیم برا بخت بگو😂😍مثلا کیس مناسب

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
جانیم منیم،چوخ گوزل💖💖نچه یاشون وار؟؟ واقعا غسل یا نماز بیلمیسن؟

قربانام

۲۰

یو نماز هیچی بلد نیستم هیچیییی

یه چیزیم برا بخت بگو😂😍مثلا کیس مناسب

ای جونم 😂

فردا با وضو بدون حرف زدن ۴۰ بار سوره ضحی سوزا کوتاهی ام هست دوباره ام برات میگم

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

ای جونم 😂فردا با وضو بدون حرف زدن ۴۰ بار سوره ضحی سوزا کوتاهی ام هست دوباره ام برات میگم

عشقم متوجه نشدم

میشه یبارم بگی

۲۰غسل میکنم ولی نماز نهاخه غسلام با لاک هستن ناخن دارم

فداتشم الهی،بخدا قصد منبر و نصیحت ندارم

اما هم اینک زود ب زود ناخن نذار بذار تنفس کنن ناخونای خودت

هم اینک بعد از ریموو یه غسل کلی بگیر بذار گردنت نمونه 

دم بختی و درحال تحصیل خدایی نکرده گره نیفته ب کارات 

تکلیف اونی ک مسلمونه و میدونه بااونی ک مسلمون نیست یانمیدونه فرق داره،واینک من خودم یه خواسته ای داشتم سوره ی طارق و۵۰ بار خوندم و از خدا خواستم بهم بده باور یه خوابی دیدم 

ک فهمیدم نمیشه و اولاس خیلی ناراحت شدم اما چن ماه بعد بهم ثابت شد ب صلاحم بوده

فداتشم الهی،بخدا قصد منبر و نصیحت ندارماما هم اینک زود ب زود ناخن نذار بذار تنفس کنن ناخونای خودتهم ...

من واقعا سختمه که نشه

من هدفم پیشرفت مهاجرت و کلییییی چیزای دیگه بود

وسط راه انگار به خودم اومدم دیدم همه رفیقام با خرپولای شهرمون با بهترین پسرا بهترین خانواده ها رل زدن

بعد من دارم داغون میشم دیگه بخدا خسته شدم 

من واقعا سختمه که نشهمن هدفم پیشرفت مهاجرت و کلییییی چیزای دیگه بودوسط راه انگار به خودم اومدم دیدم ...

میدونم کلی ارزو داری 

ودرکت میکنم،هنوز سنی نداری فقط ب پیشرفت تحصیلیت فکر کن

باور کن حتی ازدواج باخرپول ترین مردهم نمیتونه یه زن رو خوشبخت کنه مافقط داریم ظاهر زندگی اونا رو می بینیم

بزرگ ترین سلاح یک زن موقعیت اجتماعی ومالی اونه

هیچوقت ناامید نشو ایمان قلبی محکمی داشته باش

وتمرکزت روی درست باشه

عشقم متوجه نشدممیشه یبارم بگی

ببین روز جمعه یا شبش وضو بگیر با لباس پاک ۴۰ بار سوره ضحی رو بخون بدون اینکه ما بینش با کسی صحبت کنی (سوره کوتاهی هست) در پایان ۴۰ بار حاجتتو بخواه