2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب مستمر وبا اخلاص

نمیشه سوزه بخونم؟

نماز وضو میخواد غسل میخواد 

بلدم نیستم🥲سلام اینا باید حفظ کنم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

قرآن به صراحت متنش، هدی للمتقین است.

قرآن خود را مایه هدایت پرهیزگاران می‌داند و صریحا اعلام می‌دارد آیات آن برای کافران و مشرکان جز افزونی ضلالت و گمراهی پیامدی ندارد.

لذا برای اینکه  انس با قرآن مایه‌ی هدایت و سعادت‌تون بشه، می‌بایست با تقوا باشید.

از غایب خبری بشه…دعایی داری؟

نه من که ندارم بابا

فقط میگم  چیزی که قبلا خوندم  یه وقتی، یادم اومد بگم

غایب سوره ضحی یه دستور العمل داشت فکر کنم بزن نت

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

نه من که ندارم بابافقط میگم چیزی که قبلا خوندم یه وقتی، یادم اومد بگمغایب سوره ضحی یه دستور العمل ...

تشکر❤️

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

نمیشه سوزه بخونم؟نماز وضو میخواد غسل میخواد بلدم نیستم🥲سلام اینا باید حفظ کنم

نماز وغسل حقی یه به گردن بنده برای مولی

شرط اول راه بندگیه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

نماز وغسل حقی یه به گردن بنده برای مولیشرط اول راه بندگیه

وای سختش نکنیم😂✨یه راه اسون بگین خب

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
یه سوره بگین اوففف جذاب شم کلا عین اهنربا جذبم شن😂✨

سوره یوسف 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

سوره یوسف

واقعااااا؟

یکی میگه یاسین یکی میگه حشر 

یه چیزی بگین تضمین شده باشه😂

وای سختش نکنیم😂✨یه راه اسون بگین خب

شب جمعه، مث امشب، سوره واقعه بخون 

هر روز سوره قیامت