اه ی نوزاد دیگه دارم وقتی مریض میشه از زندگی بیزار میشم دست تنها میشم جای خوابش از نوزادم جدا میکنم ولی از استرس از پا در میام الان اسهال استفراغ شده کاش میشد نفرستم اصلا راضی نبودم گفتم بعد عید بفرستم ولی گفتم اگه از بقیه عقب بیفته چی
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اه نوزادم اخه چی ...وای خدا اصلا حالم از استرس بده اخه میدونی دوقلو هستن از استرس جوش هلاک میشم
حق داری سخته
شربت تقویت کننده سیستم ایمنی بهش بده هر روز
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
میدم البته دو هفته هست ندادم دکتر گفت چون مداوم دادی قطع کن ی مدت 😭
پاییز زمستون همیشه بده
زینکو نمیشه هر روز داد