2777
2789
عنوان

ازش متنفرم ولی نمیتونم جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 22 پست
میدونه دوسش دارممطمئنم میدونه.. وگرنه چرا یک شخصی بعد این همه مدت دوبارهدباید بهت پیام بده...اما ما ...

شاید تو وابستش باشی ولی اون دوست معنولی نمیخواد !! فراتر بری ولت نمیکنه ! البته برا مدت کوتاهی !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم... منم دوست های دیگه دارم باهاشون بیرون میرم.. ارتباط خوبی دارم اونم مثل من ولی هیچکس به چش ...

ببخشید ولی هیچ وقت دخترهایی مثل تو رو درک نکردم یه جوری میگی کسی به جز این به چشمم نمیاد انگار خیلی برات ارزش قائله 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ببخشید ولی هیچ وقت دخترهایی مثل تو رو درک نکردم یه جوری میگی کسی به جز این به چشمم نمیاد انگار خیلی ...

امیدوارم هیچوقت درگیر این سبک روابط سمی نشی ک درک هم نکنی🫠😂🙏 من خودمم نمیفهمم چطور.. 

امیدوارم هیچوقت درگیر این سبک روابط سمی نشی ک درک هم نکنی🫠😂🙏 من خودمم نمیفهمم چطور..

عشق واقعی اونه حالت خوب باشه اگه غیر این بود رابطه سمیه سریع تمومش کن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...