2777
2789

به برادرم مشکوک شدیم، حدس می زنیم با یه مطلقه در ارتباطه, قبلا شمارش تو گوشیش بود معلم دخترش بود اینم عضو انجمن مدرسه بود از طرف همه اولیا تو جلسه باهاش صحبت کرده بابت بد درس دادنش، بعد که مدرسه تموم شده هنوز شمارش تو گوشیش بوده خواهرم که همکار اون خانومه هست به زن داداشم گفته الان دیگه مدرسه تمومه بهش بگو شماره رو حذف کنه چون دیگه نیازی نیست داشته باشه خواهرم میگه از نظر اخلاقی وضعیت خوبی نداره خانومه، چند ماه بعد خواهرم می بینه شمارش هنوز تو گوشی برادرمه ولی به نام یه آقا ذخیره شده مدتیه تلفن‌های مشکوک هم داره تلفنش هم لحظه ای از خودش دور نمیکته، چطور مطمعن بشیم؟ به زن داداشم بگیم؟ نمی دونیم چیکار کنیم؟ ابروش، زن داداشم که ۲۰ سال زندگی رو ساخته، بچه هاش، زندگی ۲۰ سالش نابود میشه اصلا باورم نمیشه با خانومش این کارو کرده، بگید چیکار کنیم تو رو خدا

به خودش چرا نگید به زنداداشتون بگید بچه ها چکار کنن بعد طلاق؟ فکر کنید یکم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشم که نمی دونه، نمیشه ما هم دست رو دست بذاریم

میدونم دخالت شما فایده ای نداره. هیچ جوره نمیتونید متوجه بشین باهاشه یا نه. معلمه خیلی احمق باید باشه ک دوست شده باشه با اولیا. ابروش در خطره. 

من خودم معلمم خیلی ریسک داره دوست شدن با اولیا.

میدونم دخالت شما فایده ای نداره. هیچ جوره نمیتونید متوجه بشین باهاشه یا نه. معلمه خیلی احمق باید باش ...

منم معلمم و حالم بد شد از این همه حماقت،این یه خانم غیربومیه که معلوم نیست از کجا اومده با یه بچه که آوار بشه رو زندکی بقیه خدا نابودش کنه 

خدا امثال شما خواهر شوهرهارو زیاد کنه. شوهر من که گوشی داده بود خواهرش هم با طرف حرف زده بود💔

از صبح که خواهرم بهم گفته قلبم داره وایمیسه، صورت زن داداشم میاد جلو چشمم دلم میخواد زار بزنم یه دل سیر گریه کنم حیف بچه هام پیشمن، به خواهرم گفتم بره واتساپ برادرم رو بندازه رو گوشی خودش تا علیهش مدرک داشته باشیم تا جای انکاری نداشته باشه، اگه حدس ما درست باشه کاری می کنیم تا ابد از کرده خودش پشیمون بشه

میدونم دخالت شما فایده ای نداره. هیچ جوره نمیتونید متوجه بشین باهاشه یا نه. معلمه خیلی احمق باید باش ...

خواهرم میخواد واتساپش رو بندازه رو گوشی خودش تا جای انکاری نداشته باشه

از صبح که خواهرم بهم گفته قلبم داره وایمیسه، صورت زن داداشم میاد جلو چشمم دلم میخواد زار بزنم یه دل ...

👍👏دمتون گرم. بهتره زنداداشتون متوجه نشه. از خدا میخوام به دل زنداداشتون بندازه قدر شمارو بدونه