2777
2789
عنوان

واقعا قانون حذف مهریه تصویب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 56 پست
کم خیانت می‌کردند مردا حالا به دل درست هرکاری دوست دارند می‌کنند بعدم به زنه میگن خوش اومدی برو خونه ...

من مهریم زیاده خیلی زیاد اما شوهرم خیانت کرد مهریه ضامن خوشبختی نیست سعی کنید حق طلاق بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون عطف به ما سبق نمیشه

یعنی کسی چند سال قبل ازدواج کرده و مهریه اش بیشتره مثلا ۳۰۰ و خرده ای بعد تصویب این قانون بخواد مهریه اش رو اجرا بزاره این قانون شاملش میشه یا نه ؟ 

یعنی کسی چند سال قبل ازدواج کرده و مهریه اش بیشتره مثلا ۳۰۰ و خرده ای بعد تصویب این قانون بخواد مهری ...

نه نمیشه 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
واقعا حداقل باید یه قانونی بزارن اگر زنی بخواد با اینکار تجارت کنه مال اون کم بشه اما خانمایی که مرد ...

تو همین نی نی سایت چقدر خانم ها می‌نالند از خیانت شوهر چقدر میگن خونه پدر مادر جایی نداریم 

کاش اگه ۱۴ تا میشه حداقل یه جا از مرد بگیرن بدند به خانم

من مهریم زیاده خیلی زیاد اما شوهرم خیانت کرد مهریه ضامن خوشبختی نیست سعی کنید حق طلاق بگیرید

بله ضامن نیست ولی خوب تا این حد هم خیلی کمه

متاسفم به خاطر مشکلی که واستون پیش اومد

یعنی این قانون فقط شامل کسانی میشه که از این به بعد بخوان ازدواج کنن ؟

بله 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بله ضامن نیست ولی خوب تا این حد هم خیلی کمهمتاسفم به خاطر مشکلی که واستون پیش اومد

مهریه رو نمیتونن حذف کنن چون تو احکام شرعیه تو قرآن هم اومده اما عندالاستطاعه رو نمی دونم شاید تصویب بشه  که باز اینا هم جدا جدا تو شرایط مختلف تغییر می کنه