2777
2789
عنوان

تایم نهار با خواستگارم رفتم بیرون ولی منو برد کافی شاپ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 54 پست
کافه رستوران بردت؟مشکلش چیه

خودش تعارف نزد ناهار بگیریم 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بگو بهت چی گفت؟اول نظر خودت رو خواست؟

آره خواست ولی باید خودش ناهار پیشنهاد میداد نه من!

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

خوب برن اونها اینجورین یا هر جذب ظاهر پسر شدن یا هرچی 😐انتخاب خودشون لول دخترها فرق داره

خلاصه برات بگم عزیزم لول دخترای امروزی خیلی پایینه ، شما یکم آرمانگرا تر باش 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

ما یک مهمونی رفتیم جلوی خودم با پسره دوست شد و بعد هم مظلوم نمایی که دخترم پول مهد نداره درجا ۳۵میلی ...

دخترم پول مهد نداره؟ 😂😂مطلقه اس یا بیوه؟تروخدا چرت و پرت نگین حداکثر کارت به کارت ۱۰ میلیونه چطور ۳۵ داد به دختره 

دختر خانواده دار حمایت مالی میخواد ولی نه از هر پسری و نه به هر نحوی بلکت از شوهرش  دختر خانواده‌ دار اصلا دنبال پسربازی‌نیس عزیزم معلوم نیس طرز فکرت چیه یا هم بچه ای که اینطور صحبت میکنی 

دخترم پول مهد نداره؟ 😂😂مطلقه اس یا بیوه؟تروخدا چرت و پرت نگین حداکثر کارت به کارت ۱۰ میلیونه چطور ...

فازتچیه ؟؟مگه من کفتم پسربازام؟ دوستم گفتم اره مطلقه است 

من دیگه جوابت نمیدم خیلی واضح حرف زدم ولی شما نمیخوان گوش کنید

فازتچیه ؟؟مگه من کفتم پسربازام؟ دوستم گفتم اره مطلقه است من دیگه جوابت نمیدم خیلی واضح حرف زدم ولی ش ...

خب پس کاملا مشخصه موضوع چیه 

تو‌هم برو اول بدون‌حداکثر انتقال وجه چنده بعد بیا داستان سرایی کن