2777
2789
عنوان

تایم نهار با خواستگارم رفتم بیرون ولی منو برد کافی شاپ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 54 پست
قبلنا دخترا آهن پرست بودن ولی تو نی نی سایت همه شکم پرستن انگار ، هرکی به شکمشون برسه مرد ایده الیه ...

اصلا بحث شکم نیست آدم خونه باباش نون و ماست بخوره بهتره تا بره خونه مرد خسیس 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
بعد میدونی چی شد وقتی گفتم فقط من میخوزم و یک پرس سفارش دادیم از من گشنه تر بود و برنجو با نون میخور ...

حالا دوستم پسرباز حرفه ای هاااا🤣🤣میگه تا طرف ۲میلیون نزن برام دیت نمیرم

زنگ میزنه میگه میخوام بنزین بزنم تو راهم ۲میلیون بزن 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دوستم پسرباز حرفه ای هاااا🤣🤣میگه تا طرف ۲میلیون نزن برام دیت نمیرمزنگ میزنه میگه میخوام بنزین ...

حرفه ای یا تیغ زن!؟ بنزین آخرش۲۰۰ تومنه پسر هم لابد بی عقله برای یه بنزین دو‌بزنه به دختری که تا حالا ندیدتش یا هم یه چیزی میده در عوضش عزیزم مردم الان آگاهن😂

اصلا بحث شکم نیست آدم خونه باباش نون و ماست بخوره بهتره تا بره خونه مرد خسیس

صد در صد نون و ماست خونه پدر شرف داره به کبابی که قرار بابتش از وجودت هزینه کنی ، پسرای امروزی کباب مفت نمیدن باید جاش یه چیزی بدی 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

حرفه ای یا تیغ زن!؟ بنزین آخرش۲۰۰ تومنه پسر هم لابد بی عقله برای یه بنزین دو‌بزنه به دختری که تا حال ...

برای پول بنزین؟؟بذای۲ میلیون؟؟ اینقدر دخترها ارزون شدن این که پسرباز اینجوری راضی نمیشه !!چه برسه دخترها سطح بالا و خانواده دار

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

صد در صد نون و ماست خونه پدر شرف داره به کبابی که قرار بابتش از وجودت هزینه کنی ، پسرای امروزی کباب ...

آخه برای کباب؟؟؟؟!!!!😐😐😐مگه طلا دادن؟؟؟

برای پول بنزین؟؟بذای۲ میلیون؟؟ اینقدر دخترها ارزون شدن این که پسرباز اینجوری راضی نمیشه !!چه برسه دخ ...

متوجه نشدم چی میگی ولی خودت گفتی میگه تو راهم بنزین بزنم دو‌ بزن 

متوجه نشدم چی میگی ولی خودت گفتی میگه تو راهم بنزین بزنم دو‌ بزن

آره میگه 

ولی نمیاد به خاطر پول بنزین بوس هم بده چه برسه…،

با این که پسربازه!!

بعد دختر خانواده دار بیاد برای دو میلیون سرویس بده؟؟؟

آخه برای کباب؟؟؟؟!!!!😐😐😐مگه طلا دادن؟؟؟

حالا من عزت گذاشتم و گفتم کباب خیلی‌ها واسه یه کاسه آش ویا یه بشقاب لبو و یا به قول اینستاییها چیپس و نوشیدنی میرن و ....

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

آره میگه ولی نمیاد به خاطر پول بنزین بوس هم بده چه برسه…،با این که پسربازه!!بعد دختر خانواده دار بیا ...

دختر خانواده دار خودشو به پول میفروشه؟دختر خانواده دار گدایی پول میکنه از پسر؟ 

مگه پسرا احمقن به دختری که حتی ندیدنش پول بدن؟ عزیزم خیلی چیزارو باور نکن 😂

حالا من عزت گذاشتم و گفتم کباب خیلی‌ها واسه یه کاسه آش ویا یه بشقاب لبو و یا به قول اینستاییها چیپس ...

خوب برن اونها اینجورین یا هر جذب ظاهر پسر شدن یا هرچی 😐انتخاب خودشون 

لول دخترها فرق داره 

دختر خانواده دار خودشو به پول میفروشه؟دختر خانواده دار گدایی پول میکنه از پسر؟ مگه پسرا احمقن به دخت ...

ما یک مهمونی رفتیم جلوی خودم با پسره دوست شد و بعد هم مظلوم نمایی که دخترم پول مهد نداره درجا ۳۵میلیون از پسره کند

دختر خانواده دار هم احترام میخواد و هم تعهد هم امنیت مالی و حمایت مالی !!! ذاتا زنها دوست دارن حمایت بشن و مردها هم حمایت کنن از زنی که عاشقشن